Întrebare cu răspuns(uri)

Cum as putea avea mai mult internet internațional?

Cum as putea avea mai mult internet internațional?

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@Sezaranghel, bun venit în Comunitate!
Te referi la mai multe resurse de internet pe care să le poți folosi în roaming? În ce țară ești și de când? Oferă-ne, te rog, mai multe detalii despre situația ta punctuală ca să te putem ajuta cu răspunsuri.

Destul de complicat, mai ales ca persoana fizica, sa poti beneficia de mai mult internet in roaming pentru ca formula de calcul care stabilieste pachetul de date din fiecare abonament sau optiune prepay este destul de clara si a fost stabilita la nivel de Comisie Europeana.

2 x (Pretul lunar al abonamentului (fara TVA) / Tariful maxim de roaming cu ridicata reglementat (EUR/MB)

Poate ca persoana juridica sau antreprenor sa-ti poti negocia acea limita de date disponibila in roamning, altfel nu vad cum ai putea beneficia de mai mult internet in roamin.

Ar mai fi varianta achizitionarii unui telefon prin satelit + un pachet de voce si date, dar preturile vor fi pe masura. In acest caz nu-ti mai faci griji referitoare la roaming SEE vs roaming world wide, semnal, acoperiere, etc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!