Întrebare fară răspuns

Lipsa 5G Iphone 12 Pro Max Eforie Nord

Salut. Se da una bucata iphone 12 pro max, ultimul IOS instalat. Abonament cu 5G inclus pe E-Sim. Locatie: Eforie Nord, care pe harta Orange apare cu 5G cat incape. Practic: pe telefon lipsa 5G, doar 4G. In tranzit prin Bucuresti, in drum spre mare, a stat pe 5G mai tot timpul, deci merge. Am resetat reteaua, restart la telefon, degeaba. O sa incerc cu un Flex Vodafone sa vad daca merge...mi se pare absurd sa faci reclama la 5G si sa imprastii semnalul pe nu stiu cate benzi incat e mai ceva ca la loterie sa te poti folosi de 5G.

RstdWoo
RstdWoo

RstdWoo

User level
Nivel
2
895 / 2000
puncte
Custom field 2
RstdWoo
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Nu ti-am scris eu mai sus ca harta pe care te uiti nu e corecta, ca au pus 5G in Eforie si 4G unde era mai logic sa fie, adica in Constanta-Mamaia si ca e buna cealalta harta, care arata clar unde e 5G (cea din atașament)? :) Nu era normal ca in ditamai Constanta si in Mamaia, la fite, sa fie 4G, iar intr-o statiune mai mica sa fie 5G,,,
Bine ca ai gasit un consultant serios si corect, la final de concediu ai aflat misterul! :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!