Întrebare fară răspuns

Honor anunță relansarea pe piata din Europa, Romania nu se afla pe lista

Dupa separarea de Huawei si reluarea parteneriatului cu Google, Honor a anunțat faptul că va avea o prezență oficiala și pe piața din Europa, iar prima lansare globală are acum o dată stabilită: pe 12 august, Honor va dezvălui detaliile despre relansarea telefoanelor sale în Europa, cât și informații despre telefoane noi.

 

Evenimentul Honor va avea loc la scurt timp după evenimentul Samsung Unpacked, se pare, iar aici vor fi dezvăluite în sfârșit detaliile complete despre lansarea seriei Honor 50 https://comunitate.orange.ro/questions/2704114-honor-50-pro-huawei-serviciile-google-incluse în Europa.

 

Alături de noi detalii despre Honor 50, sunt așteptate și alte câteva anunțuri noi. De exemplu, Honor a vorbit anterior despre seria Honor Magic 3, dezvăluind de câteva luni deja că va folosi un chipset Snapdragon 888 de la Qualcomm. Aceste modele sunt așteptate astfel la acest eveniment. Și surprizele ar putea să nu se termine aici.

 

Noi informații din China sugerează că Honor lucrează la un smartphone cu ecran pliabil. Primele detalii spun că va folosi un ecran BOE de 8”, care poate fi pliat pe partea din spate, la fel ca Huawei Mate X sau Mate Xs. Întrucât dimensiunile și forma par a fi similare cu telefoanele vechiului proprietar Honor, probabil că acest proiect era în dezvoltare de mai mult timp, bazat pe tehnologia Huawei. Nu este însă clar dacă un telefon Honor cu ecran pliabil va fi dezvăluit tot în cadrul acestui eveniment, sau dacă lansarea lui va fi păstrată pentru mai târziu.

 

Cert este însă că telefoanele Honor care vor ajunge pe piața din Europa (România nu este încă pe listă, din păcate) vor folosi Android 11 echipat cu interfața Magic UI și serviciile Google.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/honor-anunt...

 

Chiar daca in Romania nu vor ajunge, la modul oficial, cel putin vor fi telefoane destinate pietelor din Europa. Asta inseamna ca vor fi armonizate cu frecventele din Europa.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu inteleg de ce Romania nu este pe lista. I-am suparat cu ceva sau vor reveni mai tarziu?
Vorba ta, e bine ca vin in Europa, totusi. Sa vedem la ce preturi...

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Tind sa cred faptul ca in Romania telefoanele Honor nu au avut vanzari spectaculoase si acesta ar fi principalul motiv pentru care nu se deranjeaza.

Plus excluderea Huawei din licitatia pentru 5G posibil sa cantareasca in luarea acestei decizii.

Da, Honor nu prea a avut mare succes cand Huawei era pe val, dar acum, ca fratele cel mare e in incurcatura si tot amana lansarea seriei P50, poate cel mic o sa aiba mai mult succes.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!