Întrebare fară răspuns

Concurs Pinata

Nu credeți că îi cam nașpa la pinata și la cum primești pinate și mai ales la abonamente ai până lumea de primit pinate dar când ești pe cartelă mai greu și să nu zic de punctele pe care se primesc pe cartelă cate 10 sau 20 puncte sunt foarte puține și mai ales cate puncte trebuie sa aduni sa cumperi o oferta din pinata.SE POATE SI MAI BINE SI SA FIE SI MAI ATRACTIVE.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Este doar o impresie.. ca se obține mai mult la abonament.. acțiunile se pot efectua o data pe luna și nu se primesc mai multe puncte, tot cate 10, 20 se primesc și la abonament... cele mai multe sunt pentru plata facturii..
Este doar un joc pentru a accesa mai des aplicația.. daca s-ar da pentru un click, ar intra toată lumea o singura data.. :)
Pentru mine, nu este niciunul dintre premii interesant.. poate cele care se dau din partea jocului.. de exemplu 10% la accesorii..

@Jay: pentru prietenia portocalie din Comunitate si pentru ca iți plac voucherele, DOAR DACĂ VREI, găsește o cale prin care să primești 2 coduri de 10% pt accesorii. Personal nu imi sunt de folos, deci ți le ofer, nefiind nominale. Dacă vrei am și GB de date, dar nu te ajută din câte înțeleg.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!