anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Warner TV noul post care inlocuieste TNT din toamna

FaraUnID
Campion certificat

Postul TNT va fi înlocuit de un nou post intitulat Warner TV. Acesta este deţinut de WarnerMedia şi va fi lansat oficial, în România, pe 23 octombrie. Noul post de televiziune va înlocui TNT în cadrul unui amplu proces de rebranding la nivel european, spun oficialii WarnerMedia.

Aceştia au explicat şi decizia de rebranding:

 

„Warner TV se poziţionează astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros.

Utilizarea numelui Warner Bros., care este reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conţinutul său de calitate îndrăgit la nivel mondial şi pentru storytelling-ul remarcabil, va duce, de asemenea, la o creştere a gradului de conştientizare a mărcii”, conform unui anunţ de presă.

 

Brandul Warner TV a fost deja introdus în Franţa, iar posturile TNT vor fi redenumite treptat şi în celelalte teritorii europene unde TNT este prezent.

 

Hannes Heyelmann (head of programming europa, Orientul Mijlociu şi Africa la WarnerMedia) spune:

 

„Din această toamnă TNT va deveni Warner TV. România şi Polonia sunt pieţe importante pentru noi şi întrucât Warner Bros. este un brand faimos şi îndrăgit, credem cu tărie că Warner TV va oferi fanilor noştri din aceste teritorii o experienţă completă prin filmele apreciate şi serii de succes”, spune acesta.

 

Oficialii companiei anunţă „conţinut premium, blockbustere şi seriale”

 

Sursa - https://www.paginademedia.ro/stiri-media/tnt-devine-warne...

6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Eu am asociat oricum TNT mereu cu WB.. probabil pentru ca am rămas cu leul ala fioros în minte, care mai apărea înaintea filmelor cu Stan și Bran, pe care l-am mai văzut și la unele filme difuzate de TNT, sau cu genericul dinaintea filmelor animate cu T&J.. probabil asociez ideea de clasic, vechi..

teacher_
#StarMember
O să rămână aceleași seriale cu Xena și Hercule și aceleași filme care se repeta pe TV 1000, Film Cafe, TNT și care or mai fi 🙂

delfinas
#StarMember
Mai exista TNT? Nu m-am mai uitat de muuulti ani, erau doar filme vechi, netraduse, pe care le mai vazusem si bagam subtitrare in italiana, din teletext, ca sa le inteleg mai bine. 🙂

FLo1
#StarMember
@Jay: "Leul ala fioros" este emblema celor de ls "Metro Goldwyn Meyer", dar poate fi pe viitor și a celor de la Warner Bros. Poate o leoaică.... Oricum Warner Bros are producții mai ok decât cele de pe TNT, cel puțin mai actuale.

mihai_13
Maestru
si iar mi-a-duc aminte de Paramount cum a disparut- pacat ...acum Warner Bros un alt studio/casa de filme mare din USA , sper sa reziste in timp...

FaraUnID
Campion certificat
Paramount Channel a disparut pentru ca a fost lansata platforma Paramont+ https://www.paramountplus.com care a inglobat cam tot ceea ce inseamna productii CBS. Cam acesta este viitorul televiziunii: Platformele over-the-top (OTT).