anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prețul telefoanelor Sony recondiționate din magazinul online Orange

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
A observat cineva prețul telefoanelor Sony recondiționate din magazinul Online Orange?? Un Sony La 3 recondiționat: 600 de euro, Sony XZ3 549 euro, Sony Xperia 10: 600 de euro?!? Am crezut că cineva vede asta, dar zac acolo de mai bine de 1 lună de zile! Normal că nu le cumpără nimeni, cineva face mișto ori se face că nu vede ??️️
10 Răspunsuri 10

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Eugen! Da, nu e in regula sa aiba acelasi pret! In general, telefoanele Sony sunt prea scumpe. Cand erau facute sub sigla Sony Ericsson, se luptau de la egal la egal cu Nokia, aveau un bun raport calitate/pret, nu mai vb de camera foto, care era de senzatie! Acum, raportul calitate/pret e dezechilibrat.

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
Prețul este de 3 ori cât același telefon nou

delfinas
#StarMember
Sony L3 reconditionat, la Fun 12, e 480 de lei, pretul standard de 3000 de lei e de fapt pt unul nou, nu are cum sa fie pt cel reconditionat. Da, e o eroare, ar fi trebuit sa puna pretul "la liber" pt cel reconditionat, nu pt unul nou.

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
Păi eu asta zic: 3 mii de lei un Sony L3 , recondiționat ori nou?? Cum poți să ceri atâția bani ??

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
Sunt greșite prețurile la aceste Sony recondiționate, dar cine se poate sesiza??? De atât timp...

delfinas
#StarMember
Sony Xperia XZ3 64GB Black Reconditionat are fix acelasi pret la Fun 12 ca si "la liber", de 2750 de lei. Sony Xperia 10 64GB Dual SIM Black Reconditionat e, cu abonament Fun 12, 1110 lei, pretul standard (sper ca la un produs nou, nu reconditionat) e 3000 de lei. Da, ciudata situatie si e bine ca ai atras atentia, ca sa vada si cei de la Orange si sa o remedieze sau sa o explice.

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
Adevărat XZ3 același preț la abonament ca și la liber! Și oricum este exorbitant de acump, mai ales că este recondiționat...

FaraUnID
Campion certificat
O discutie in oglinda a fost anul trecut, cu ocazia campaniei de Black Fraier Day (dar care a tinut cca 1 luna) https://comunitate.orange.ro/questions/2500306-incheiat-black-friday-aproape-doresc , cand toate telefoanele reconditionate erau vandute mai scump in comparatie cu acelasi telefon nou comercializat de Altex, Flanco, Emag, etc. - iPhone 11 Pro Max 256GB RECONDITIONAT 5929 lei vs Altex este 5999 lei NOU; - Samsung Galaxy Note 10+ 5G RECONDITIONAT 4441 lei vs eMAG 3849 lei NOU; - Samsung Galaxy S20 5G RECONDITIONAT 3974 lei vs Altex 3599 lei NOU; - iPhone XS Max 64GB RECONDITIONAT 3947 lei vs Altex 3449 lei NOU; - Huawei P20 RECONDITIONAT 1724 Lei vs eMAG 1649 lei NOU (la Altex a fost 999 lei); Si a mai fost o companie promotionala de tip pachet SmartPhone + SmatWatch, care in reteaua #1 era vandut cu 1000 lei (adica 10 meleoane lei vechi) mai scump comparativ cu pretul aceluiasi pachet promo comercializat de Altex. Nu mai stau sa caut topicul respectiv, ca oricum vorbim la pereti. Prin urmare nu esti primul si nici singurul care racneste pe acest subiect. Dar, in momentul in care gradul de nesimtire si aroganta tipic frantuzeasca ajuns sa primeze pur si simplu nu ai cu cine si ajungi la concluzia ca exista Altex, Flanco, Emag, etc. Un fel de cainii latra, caravana trece!

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului. În urma feedbackului vostru, colegii noștri au făcut modificările de preț pe site pentru că, într-adevăr, a fost o eroare. Mulțumim.

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
Adevărat, dar modificările sunt: că le-au scos definitiv de la vânzare! Mă interesa acel Sony Xperia XZ3 recondiționat... Mă întreb, până la urmă ce s-o fi întâmplat cu el ??