anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Share YOXO și primești 100GB BONUS

tomaciprian
Cunoscător
După cum spune și titlul acestui topic, share-uiește codul tău YOXO de reducere unui prieten, rudă, cunoștință etc. și primești automat un bonus de 100GB,iar el la randul lui va primi din partea celor de la Orange o lună gratuit de abonament.
Vouă cum vi se pare această campanie?
4 Răspunsuri 4

FaraUnID
Campion certificat
Toate aceste campanii de tip share-uiala, afiliere, referal, cod personalizat, link unic, marketing afiliat, etc, etc, etc se traduc printr-un singur lucru: TONE DE SPAM! Pentru ca atat stiu si atat pot blogarasii / influencerii / ambasadorii de brand / helperi de proximitate si lipitorile. Si Revolut au avut o campanie de genul acesta dar au stopat-o rapid tocmai din aceste considerente: Tone de spam dublate de numere de telefon, adrese de e-mail si adrese IP marcate ca fiind distribuitoare de spam.

Vio73
#StarMember
Eu cred că există și persoane interesate și cărora le pică bine o astfel de campanie. Au fost multe oferte gen ,,Felicitări", ,,Bătăile inimii", etc, care au prins destul de bine. Cred că va prinde și asta! Dacă la începuturile Yoxo erau mulți care nu îl agreau, acum am destui apropiați care au luat cel mai ieftin pachet!

tomaciprian
Cunoscător
@vio73 persoanele respective mai mult ca sigur au vrut sa ramana in continuare cu Orange, care intr-adevar este peste ceilalti operatori la calitatea semnalului (dar nu si indoor in Stefanestii De Jos) si a inovatiilor pe care le aduce in retea,dar pe partea de oferte la abonamente clasice, nu-ti ofera nimic sub 8 euro pe luna cu beneficii asemanatoare YOXO. Pacat.

Vio73
#StarMember
La partea de prețuri, da, sunt cam scumpi! Și extinderea pe partea de 4g (mă refer la CA) a cam încetinit rău și sunt zone unde este sufocată efectiv rețeaua sau a scăzut acoperirea și nu prea se obosesc să facă urgent ceva!