Întrebare fară răspuns

Probleme cu reteaua Orange in Sannicolau Mare, Timis - 04.07.2021

Mai, Orange... iar o luam de la capat. Am deja vreo doua subiecte pe tema asta, cu reteaua care isi tot da in petic la 3-4 luni si astazi toata ziua am avut conexiuni mizere pe toate numerele, am incercat si sa dau restart la telefoane, am incercat si pe telefoanele prietenilor... la toti merge netul in suturi.
Cand merge, cand nu merge... si tot asa.

Ce se tot intampla?! De ce naiba nu se rezolva odata pentru totdeauna problema asta? Chiar asa carpe de echipamente si retea ati ajuns sa aveti?
Las cateva capturi de ecran de astazi care exemplifica foarte bine ce mult ma pot baza pe reteaua voastra.
Una e din Telegram, care a fost blocat a nu stiu cata oara in ''connecting'', la fel si in alte aplicatii. Cand merg mesajele si apelurile, cand tre' sa incerci de 3-4-5 ori sa reusesti.

Vreau sa stiu ce se intampla!

Pe bune de nu va reclam la ANCOM, e bataie de joc deja, nervii mei sunt la pamant cu voi.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 4

Operator premium, tarife premium, deranjamente premium.

Macar RDS si Telekom au echipe locale care intervin si remediaza situatiile aparute in termen relativ scurt.

Ora 12:14 - promtitudine, nu gluma. Aplicatiile si tot ce inseamna necesitate la conexiune functioneaza cu pauze prin reteaua premium Orange.
Deci de peste 24 ore e asa deja.

Clar este vina ta pentru ca nu ai un telefon CAT16. Plus ca acel comportament este perfect normal indoor pe o conexiune 4G. - Rezolutii finale by operatorul francez cu sigla portocalie.

Daca acum se intampla ce se intampla, nici nu vreau sa ma gandesc cum vor involua lucrurile dupa fuziunea oficiala cu Telekom. Cred ca RDS abia asteapta aceasta fuziune.

Mereu e vina clientului și nu a companiei. Companiile din România nu sunt asumate. Ei Mereu vor avea o scuza. Nu am văzut nici o companie sa zică vreodată da este vina noastră uitați va oferim reducere la factura ori alte beneficii pt neplăceri.

M-am conectat la B20-ul aflat in sharing pe Vodafone si face si ala la fel, deci Orange are probleme mari pe trans in zona asta iarasi. Foarte frumos.

Nu ești singurul și în Alba Iulia exista problema asta

Relu9
Relu9

Relu9

User level
Nivel
0
72 / 100
puncte
Custom field 2
Relu9

Problema persista de o săptămână însă nu m-am deranjat pe motivul ca poate rețeaua e încărcată sau ceva probleme care vor fi rezolvate intr-o zi. De 7 zile deja devine enervant și astăzi le-am scris în speranța că se v-a rezolva

Relu9
Relu9

Relu9

User level
Nivel
0
72 / 100
puncte
Custom field 2
Relu9

Exact la fel, nu încarcă pagina, aplicație ... ies și reintru de câteva ori pana merge iar cu messenger, scriu mesaj îl trimit și apare ca trimis după 1 minut

Relu9
Relu9

Relu9

User level
Nivel
0
72 / 100
puncte
Custom field 2
Relu9

Rețeaua e garantat vinovata/afectata ... prin conexiune wifi telefonul răspunde perfect.

Relu9
Relu9

Relu9

User level
Nivel
0
72 / 100
puncte
Custom field 2
Relu9

Am un prieten care e lângă mine acum și lui ii merge perfect... foarte ciudat

Relu9
Relu9

Relu9

User level
Nivel
0
72 / 100
puncte
Custom field 2
Relu9

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!