anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money - modificare condiții acordare puncte thank you de la 1 iulie 2021!

Jay
Campion certificat
Pentru cei care folosesc Orange Money și pot crede ca este o eroare ce tine de actualizarea punctelor thank you..
Începând cu 1 iulie, s-au schimbat condițiile de acordare a punctelor thank you pentru tranzacțiile efectuate în Orange Money.. veți primi puncte doar pentru tranzacțiile efectuate cu cardul, nu si pentru transferuri..
Sursa:
https://www.orange.ro/money/oferte rubrica Loialitatea răsplătită la fiecare plată..
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

 

De la 1 iulie 2021 clienții Orange Money care au număr de telefon eligibil în Programul de Loialitate Orange Thank You (OTY) vor aduna puncte OTY suplimentare exclusiv pentru tranzacțiile cu cardul de debit sau de credit Orange Money. Bineințeles, indiferent cum aleg sa plătească: 

• cu smartphone (prin Apple Pay, Google Pay sau Orange Pay) 

• smartwatch (prin Apple Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay) 

• card virtual (pe internet)

• card fizic

 

Recapitulăm așadar tranzacţiile Orange Money care pot aduce clienţilor abonaţi beneficii în puncte OTY:   

• 20% din valoarea în euro pentru plăți factură Orange în aplicația Orange Money (din meniul “Plata furnizori”) şi, in plus, 

• 50 puncte maximum/ lună pentru fiecare tranzacţie de tipul plată în magazine sau pe internet cu card Orange Money, astfel:

- card de debit Clasic sau de credit: cate 1 punct/ tranzacție sau 

- card de debit Platinum (cate 2 puncte/ tranzacție) 

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

TheSpecialist
Maestru
Este puțin ambigua exprimarea pe site . Nu spune ca de la 1 iulie DOAR la plata cu cardul .

RafaHelper
#StarMember
Buna @Jay, ‏‏‎ ‎ Nu s-a schimbat nimic, mai citeste odata. :) ‏‏‎ ‎ "1 punct pentru fiecare tranzactie (alimentare cont, plata cu cardul, plata factura Orange sau de utilitati la peste 70 furnizori, reincarcare Orange PrePay, incasare in lei, transferuri in lei/valuta, aprobare credit My Reserve). De la 1 iulie 2021, pentru tranzactii cu cardul de debit Classic sau cel de credit Orange Money 2 puncte pentru fiecare dintre tranzactiile de mai sus efectuate de catre clientii Orange care detin si un card de debit Platinum. De la 1 iulie 2021, cate 2 puncte pentru tranzactii cu cardul de debit Platinum" ‏‏‎ ‎ Vechiul text: "1 punct Thank You pentru fiecare tranzacție financiară: alimentarea contului, plata cu cardul (in magazine sau pe internet), retrageri numerar cu cardul la ATM, plata facturii Orange sau de utilități, reîncărcarea Orange PrePay, încasări sau transferuri către/de la alti clienti Orange Money sau catre/din orice bancă din România, accesarea creditului My Reserve 2 puncte Thank You pentru toate tranzacțiile de mai sus, dacă detii cardul Platinum Nu poti depăsi 50 de puncte Thank You în fiecare lună calendaristica, pentru tranzacțiile prin Orange Money" ‏‏‎ ‎ Diferența este ca acum participa la promoție si cardul de Credit Orange Money. ‏‏‎ ‎ UPDATE: Eu nu am nici o eroare in actualizarea punctelor primite pentru tranzactii Orange Money.

Jay
Campion certificat
Eu zic ca la "eligibilitate" scrie foarte clar.. "tranzacții efectuate cu cardul".. nu transferuri.. Mecanismul este puțin derutant.. intr-adevar.. Eu am transferuri în iulie care nu au primit puncte și, ca să fiu sigura, am întrebat si pe chat.. Nu am un card salvat pentru alimentare, am făcut transferuri pana acum.. pentru care am primit puncte.. nu și după 1 iulie.. @rafa, ai o explicație pentru ca nu am primit puncte și pentru ca un consultant OM mi-a spus ca se dau puncte doar pentru tranzacțiile cu cardul de la 1 iulie? Poate mai trebuie citite condițiile de eligibilitate.. numa' zic.. Nu m-ar deranja sa ma corecteze cineva care are acces la mai multe înformatii, sau, sa facă textul de la condiții, mai clar..

RafaHelper
#StarMember
@Jay, scrie foarte clar si este definit cuvântul tranzacție in paranteza: "1 punct pentru fiecare tranzactie (alimentare cont, plata cu cardul, plata factura Orange sau de utilitati la peste 70 furnizori, reincarcare Orange PrePay, incasare in lei, transferuri in lei/valuta, aprobare credit My Reserve)" ‏‏‎ ‎ Operatorul ti-a spus același lucru doar tu ai interpretat greșit. Textul este destul de clar pe pagina cu oferta. Poți sa atașezi o captura de ecran si cu ce ai întrebat, sunt doar curios? Merci! ‏‏‎ ‎ In cazul tau trebuie sa faci o sesizare ca nu ai primit punctele TY aferente transferurilor efectuate după 1 iulie si se va rezolva. Spor! Nu uita sa ne spui daca s-a rezolvat problema. 🙂

Jay
Campion certificat
@rafa, operatorul spune ca, de la 1 iulie, punctele se acorda EXCLUSIV, pentru tranzactii cu cardul.. eu astept sa fiu contrazisa de cineva care stie mai multe.. daca tu din EXCLUSIV intelegi ca nu s-a schimbat nimic, e bine... Deja am spus despre ce e vorba.. ca nu am un card salvat pentru alimentare.. deci am facut transferuri.. adica sunt incasari in iulie pentru care nu am primit puncte si acela a fost raspunsul..

RafaHelper
#StarMember
In regula @Jay, probabil o sa-ti confirme un moderator sau Orange Assistant cele spuse de mine zilele următoare. 🙂

Razvan
#StarMember
Am efectuat 5 tranzacții cu cardul Orange Money și am primit doar 2 puncte OTY. Confirm cele spuse de colega Jay.

RafaHelper
#StarMember
@Razvan, din cele 5 tranzacții au fost procesate toate? Pentru plățile sau tranzacțiile care se afla in curs de procesare nu se vad punctele TY in cont. Pentru retrageri de numerar nu primești puncte, deci aici pot spune ca s-a schimbat si in total ar trebui sa primești 4 puncte.

RafaHelper
#StarMember
@Razvan din capturile de ecran eu nu vad nici un transfer in lei/euro. Ne poți spune ce confirmi pentru ca @Jay susține ca pentru transferuri nu se mai acorda puncte TY?

Razvan
#StarMember
Eu nu am făcut transferuri, însă înainte am primit puncte și pentru retrageri de bani de la bancomat. Acu practic am primit la doar 2 plăți.

RafaHelper
#StarMember
E posibil sa fie si o eroare, ne spui daca se vor aloca punctele zilele următoare. Pentru tranzacțiile in așteptare nici eu nu am alocate puncte.

Vio73
#StarMember
Nu știu ce să zic, eu am făcut multe alimentări și câteva plăți luna aceasta, dar observ că am cam puține puncte, în comparație cu toate operațiunile făcute. Rămâne să vedem ce se întâmplă zilele următoare, dar dacă este așa, e neplăcut. Sper ca cineva de la Orange să ne lămurească!

Razvan
#StarMember
In aceasta seara, am facut o alimentare pe card si o plata, am primit doar 1 punct pentru plata cu cardul.

Jay
Campion certificat
Si eu am tranzacții efectuate cu cardul, în așteptare.. aici înțeleg de ce nu apar încă punctele.. Insa, pe lângă transferurile din alt cont personal către OM, mai am și un transfer din OM către un furnizor, în aceeași situație.. Pana sa primesc raspunsul cu exclusiv, am crezut ca este vorba doar de transferurile de alimentare a contului OM.. Acum cred ca ne-am lămurit ce inseamna, de fapt, ca "nu s-a schimbat nimic, mai citeste o data".. :) Si daca ar fi fost vorba doar de nealocare puncte pentru retragere de numerar si tot nu se putea spune ca nu s-a schimbat nimic.. Cine știe, poate vor navali punctele toate odată..