Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Mai cald afară, mai mari reducerile - Hot Summer 2021

Reducerile la telefoane, obiecte conectate și accesorii sunt mai mari cu 1% pentru fiecare grad în plus peste 15°C. Iar extra beneficiile din online rămân valabile: transport gratuit, retur gratuit și 3 x valoarea punctelor Thank You.
‏‏‎ ‎

 • Termeni și condiții:
 • Campania se desfășoară în perioada 1 iulie – 1 septembrie 2021 și în limita stocului disponibil.
  Campania are în vedere exclusiv temperatura furnizată de INMH, București. Temperatura de referință la care se raportează reducerile din campanie este de 15 grade, cuantumul reducerii fiind calculat ca diferență între temperatura raportată de INMH, București și temperatura de referință ( e.g., temperatura exterioara este de 20 de grade, temperatura de referinta este 15 grade, astfel discountul calculat este de 20-15 = 5%).
  ‏‏‎ ‎
  Pot exista diferențe între procentul de reducere afișat și temperatura de afară, în sensul că poate fi adăugată o reducere personalizată. Aceasta se consideră “Reducere Orange” și va fi marcată corespunzător.
  ‏‏‎ ‎
  În cazul achiziției de telefoane și modemuri, reducerile se acordă exclusiv la incheierea unui contract nou (activarea) sau prelungirea unui contract existent, pentru 24 de luni, inclusiv pentru plata in rate pe factura Orange. In cazul celorlalte categorii de produse (e.g., accesorii) reducerile se aplică la prețul standard.
  ‏‏‎ ‎
  Reducerile se aplică doar anumitor produse din magazinul online, marcate cu discount vizibil.
  Produsele care nu fac parte din campanie nu vor fi marcate cu elemente vizuale specifice campaniei și bannere informative.
  Pe parcursul campaniei, în magazinul online și pentru perioade limitate, se pot regăsi reduceri extra pentru produsele disponibile în campanie. Acestea vor putea fi sub formă de discount procentual, valoric sau voucher.
  După autentificare în contul My Orange, pot exista diferențe de preț în funcție de eligibilitatea clienților pentru oferta aleasă, tipul de abonament existent și cel nou ales pentru achiziționarea din magazin, numărul de puncte Thank you alocat tranzacției, respectiv istoricul de conduită corectă în relația cu Orange România. Prețul afișat conține reducerea deja aplicată. Prețul în lei este obținut prin aplicarea cursului valutar la prețul afișat în euro.
  ‏‏‎ ‎
  Comanda/comenzile plasate de client care nu pot fi onorate din motive obiective (e.g. actualizarea stocurilor, erori tehnice la plasare comenzi etc.) vor fi anulate, fără drept la despăgubiri și fără altă formalitate, clientul fiind notificat prin e-mail.
  ‏‏‎ ‎
  Folosirea unor metode care sunt create pentru a produce un avantaj nedrept altor potențial cumpărători dă dreptul Orange Romania de a retrage dreptul la achiziția de produse din prezenta campanie, fără drept de compensare și fără obligație de preaviz. Prin urmare, în cazul în care Orange Romania are indicii asupra faptului că un potențial cumpărător se angajează sau încearcă să se angajeze fraudulos, ilegal sau necinstit în campanie, inclusiv, dar fără a se limita la angajarea în orice activitate sau orice manipulare a acesteia, Orange Romania este îndreptățit să ia măsurile adecvate și va avea dreptul să anuleze comenzile plasate de potențialul cumpărător indiferent de rezultatul încercării.
  ‏‏‎ ‎
  Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You se acordă doar la cumpărarea unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.
  Oferta este valabilă în cazul punctelor Thank You acordate pentru plățile facturilor Orange și reîncărcările PrePay de pe abonament, precum și pentru tranzacțiile efectuate prin Orange Money. Beneficiile în puncte Thank You alocate prin oferte speciale nu sunt eligibile pentru triplare în cadrul prezentei oferte.
  Valoarea maximă a beneficiului adus de punctele Thank You care poate fi folosită într-o comandă este de 500 € (TVA inclus).
  ‏‏‎ ‎
  Anul trecut am cumpărat un telefon in timpul campaniei, poate se va întâmpla si anul acesta.
  Voi ce planuri aveți?

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@svetalex: dacă "nu ai înțeles" nu este nici o problemă. Diferența este că pe modelul exemplificat de tine la preț standard de 1.424,68 lei, prețul de "935,81 lei" este doar în cazul în care mai achiți 20€×24=480€, adică un chilipir.
BTW: EMAG are de o vreme aceiași politică: tarife mari pentru cei mulți, reduceri de formă doar pentru o mică parte... abonați și cu vouchere.

@FLo_1 prețul de 935,81 lei este pentru abonament de 10 eur, nu pentru 20 eur. Și de oriunde l-aș lua, mi-ar trebui o cartelă/abonament :)
Tu de pe ce site ai cumpăra un telefon, să rămânem de exemplu la Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB RAM/128GB ?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!