Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Mai cald afară, mai mari reducerile - Hot Summer 2021

Reducerile la telefoane, obiecte conectate și accesorii sunt mai mari cu 1% pentru fiecare grad în plus peste 15°C. Iar extra beneficiile din online rămân valabile: transport gratuit, retur gratuit și 3 x valoarea punctelor Thank You.
‏‏‎ ‎

 • Termeni și condiții:
 • Campania se desfășoară în perioada 1 iulie – 1 septembrie 2021 și în limita stocului disponibil.
  Campania are în vedere exclusiv temperatura furnizată de INMH, București. Temperatura de referință la care se raportează reducerile din campanie este de 15 grade, cuantumul reducerii fiind calculat ca diferență între temperatura raportată de INMH, București și temperatura de referință ( e.g., temperatura exterioara este de 20 de grade, temperatura de referinta este 15 grade, astfel discountul calculat este de 20-15 = 5%).
  ‏‏‎ ‎
  Pot exista diferențe între procentul de reducere afișat și temperatura de afară, în sensul că poate fi adăugată o reducere personalizată. Aceasta se consideră “Reducere Orange” și va fi marcată corespunzător.
  ‏‏‎ ‎
  În cazul achiziției de telefoane și modemuri, reducerile se acordă exclusiv la incheierea unui contract nou (activarea) sau prelungirea unui contract existent, pentru 24 de luni, inclusiv pentru plata in rate pe factura Orange. In cazul celorlalte categorii de produse (e.g., accesorii) reducerile se aplică la prețul standard.
  ‏‏‎ ‎
  Reducerile se aplică doar anumitor produse din magazinul online, marcate cu discount vizibil.
  Produsele care nu fac parte din campanie nu vor fi marcate cu elemente vizuale specifice campaniei și bannere informative.
  Pe parcursul campaniei, în magazinul online și pentru perioade limitate, se pot regăsi reduceri extra pentru produsele disponibile în campanie. Acestea vor putea fi sub formă de discount procentual, valoric sau voucher.
  După autentificare în contul My Orange, pot exista diferențe de preț în funcție de eligibilitatea clienților pentru oferta aleasă, tipul de abonament existent și cel nou ales pentru achiziționarea din magazin, numărul de puncte Thank you alocat tranzacției, respectiv istoricul de conduită corectă în relația cu Orange România. Prețul afișat conține reducerea deja aplicată. Prețul în lei este obținut prin aplicarea cursului valutar la prețul afișat în euro.
  ‏‏‎ ‎
  Comanda/comenzile plasate de client care nu pot fi onorate din motive obiective (e.g. actualizarea stocurilor, erori tehnice la plasare comenzi etc.) vor fi anulate, fără drept la despăgubiri și fără altă formalitate, clientul fiind notificat prin e-mail.
  ‏‏‎ ‎
  Folosirea unor metode care sunt create pentru a produce un avantaj nedrept altor potențial cumpărători dă dreptul Orange Romania de a retrage dreptul la achiziția de produse din prezenta campanie, fără drept de compensare și fără obligație de preaviz. Prin urmare, în cazul în care Orange Romania are indicii asupra faptului că un potențial cumpărător se angajează sau încearcă să se angajeze fraudulos, ilegal sau necinstit în campanie, inclusiv, dar fără a se limita la angajarea în orice activitate sau orice manipulare a acesteia, Orange Romania este îndreptățit să ia măsurile adecvate și va avea dreptul să anuleze comenzile plasate de potențialul cumpărător indiferent de rezultatul încercării.
  ‏‏‎ ‎
  Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You se acordă doar la cumpărarea unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.
  Oferta este valabilă în cazul punctelor Thank You acordate pentru plățile facturilor Orange și reîncărcările PrePay de pe abonament, precum și pentru tranzacțiile efectuate prin Orange Money. Beneficiile în puncte Thank You alocate prin oferte speciale nu sunt eligibile pentru triplare în cadrul prezentei oferte.
  Valoarea maximă a beneficiului adus de punctele Thank You care poate fi folosită într-o comandă este de 500 € (TVA inclus).
  ‏‏‎ ‎
  Anul trecut am cumpărat un telefon in timpul campaniei, poate se va întâmpla si anul acesta.
  Voi ce planuri aveți?

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Aștept lansarea Sony 5III sau 1III, ca să cumpăr și eu.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ceva nou pe frontul portocaliu? Același text, aceleași lozinci, doar tarife mai mari și un alt strat de vopsea peste "vara 2020", schimbat fiind cu "vara 2021". Ambalajul a rămas intact de ani de zile.

@FLo_1 sa înțeleg ca aceasta campanie nu este pe placul tau?
‏‏‎ ‎
Daca găsiți oferte de nerefuzat in aceasta campanie le puteți publica in acest topic sau daca aflați când este momentul cu extra reducere Orange dați de veste aici sa afle si alți utilizatorii.

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

@rafa: din păcate unele secrete ale bucătăriei de marketing nu se acceptă a fi devoalate, iar dacă vorbim de astfel de "campanii", atunci nu-i bai: nici alții nu stau mai bine.
Concret:

 • vrei să caut în Comunitate rateuri în campaniile termometrului din anii anteriori? Le găsești la liber.
 • îți amintești agitația cu rabla electrocasnicelor? Liniște deplină....
 • îți amintești "bleak fraidei"? Altă păcăleală... din care se așterne liniștea până spre toamnă.
 • Concluzie: studiezi un produs săptămâni și îl cumperi când e convenabil pt tine, nu pentru vânzător. Altfel ar trebui să cumperi ceva la fiecare campanie.... la cât de cosmetizat este totul.

@flo Au fost ani când am luat telefoane la preț foarte bun cu hotsummer.
De asemenea, de BF am prins la preț bun telefon Huawei P20 lite, P10 lite și laptop Acer, depinde ce cauți și dacă nevoia ta se întâlnește cu oferta la momentul respectiv.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

@Răzvan: cele descrise nu le-aș cumpăra indiferent de reducere. Chestii de gusturi care nu au rost detaliere. Probabil de aceea nici nu am găsit ceva la aceste campanii....

Normal, gusturile nu se discută, dar afirmații, la modul general, că nu sunt reduceri este un pic forțată, ca să nu zic altfel.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Acum este 19% reducere in magazinul online Orange! :)

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Va aștept sa postați data viitoare când vedeți reduceri de genul. :)

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Personal nu plătesc în procente ci în valoare netă a unui produs. Concret, știați că un preț crescut cu 100% (dublat) trebuie redus cu doar 50% pentru a ajunge la prețul inițial? Astfel puteți înțelege la cât a fost crescut prețul unui produs pentru ca prin reducerea respectivă să revină la.... normal.

Mie mi se pare avantajoasă această campanie. Din păcate însă nu se aplică pentru toate telefoanele, ci doar pentru anumite modele selectate :(
Personal urmăresc să îmi iau un Xiaomi Redmi Note 10 Pro.

 • La eMag prețul este 1.470,99 lei
 • La Orange cu reducerea de 22% Hot Summer este 935,81 lei (prețul inițial afișat fiind de 1.199,69) la care se mai adaugă și reducerea pe care o am de la OTY.
 • @FLo_1 Nu înțeleg de ce zici că au fost umflate prețurile.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!