Întrebare fară răspuns

am incarcat cartela prin *100# cu optiunea de minute cu 5 euro nu am primit bonusul de 50 gb de internet

tocmai ce mi am incarcat cartela prin *100# cu optiunea de minute cu 5 euro si de aceasta data nu am primit bonusul de 50 gb de internet ce am facut gresit ?

Răspunsuri

Daca te referi la promotia care iti oferea 50 GB de net la incarcarea optiunii de 5 euro si dublul trafiului (100 GB) daca faci operatiunea prin MyOrange, imi pare rau, dar s a terminat pe 30 iunie.
Detaii: https://www.orange.ro/pdf-102019/prepay/Regulament-Tombol...

Acum e valabila o alta promotie, "Vara Prepay", dar trebuie sa incarci cu 6 euro:
"Distracție cât e vara de lungă

Alege o opțiune PrePay de minimum 6 € credit și primești automat 100 GB bonus pentru 100 de zile.

În plus, pentru reîncărcările sau activările din My Orange ai extra bonus net național nelimitat timp de 7 zile. Bonusul poate fi activat oricând ȋn perioada de valabilitate a opțiunii, din contul My Orange.

Campania se desfășoară în perioada 1 iulie – 31 august 2021 cu posibilitate de prelungire."
Detalii: https://www.orange.ro/prepay/varaprepay

@delfinas, bonusul se aloca in continuare chiar daca campania s-a încheiat.
Mai multe detalii găsești aici https://www.orange.ro/prepay/varaprepay in secțiunea "Întrebări frecvente".
‏‏‎ ‎
"Clienții PrePay existenți primesc automat bonus 50 GB internet 4G la activarea unei opțiuni de 5 € credit din oferta curentă.

Pentru opțiunile de 5 € credit activate sau reîncărcate din My Orange primești automat 100 GB bonus.

Bonusurile de 50 și 100 GB sunt valabile 30 de zile și pot fi folosite național, cu o opțiune activă de minimum 5 € credit, iar în roaming, cu o opțiune de minimum 10 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.

Bonusurile de 50 GB și 100 GB acordate la activarea sau reîncarcarea unei opțiuni de 5 € credit se consumă înaintea beneficiilor incluse în opțiunile active.

Poți verifica bonusurile în aplicația My Orange sau prin apel la 333."

Da, acum am văzut, dar cred că e ceva in neregulă... Ar fi trebuit să o lase separat, sa se anunțe că promoția e inca activă, chiar și după 30.06, nu să o treacă la "și altele" la o altă campanie.
Daca inca e activă campania cu opțiunea de 5 euro, ar fi trebuit ca Florin sa primească bonusul de internet... Oare l-a primit? Daca nu, trebuie să ajungă la un consultant și așa se lămurește dilema... mai e sau nu activă promoția de 5 euro ...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!