Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Eroare parola pentru reincarcare

Pt reîncărcare la Parola fixa nu accepta nici parola veche nici alta nouă. Mesaj legat de lungimea parolei, deși sunt la fel în toate câmpurile. Nu vad optiunea cererii unei parole prin sms. Cum se rezolva?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

S-a rezolvat. Sunt ultimele 6 cifre din cnp, la parola fixa, iar mai jos în căsuțele cele 2 cu parolă noua. A mers asa. Oricum merci tuturor de interesul acordat.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut!
Pentru reincarcare.. unde anume iti trebuie parola si nu merge? Poti pune o captura fara date personale, poate intelegem mai bine despre ce e vorba?

După ce introduci numerele de pe card, cere o parola de 6 cifre. Normal ea e din ultimele 6 din cnp. Nu o ia pe aia. Am încercat sa pun alta și îmi da eroare legata de lungimea ai. Parola noua este aceeași introdusa în toate căsuțele.

@Sorinn, bun venit în Comunitate!
Dacă te referi la parola Orange (fosta parolă Orange Thank You), ea este formată din cele 6 cifre din numărul de buletin (nu din CNP). Ai încercat și așa?
Dă-ne, te rog, mai multe detalii ca să ne dăm seama exact despre ce parolă este vorba.

Inteleg ca, pana acum ai folosit acest card pentru a face plati, cu parola formata din ultimele 6 cifre ale CNP-ului si a functionat?
Cardul este de la Orange Money sau de la alta institutie?
Este vorba de parola statica a cardului?

S-a rezolvat. Sunt ultimele 6 cifre din cnp, la parola fixa, iar mai jos în căsuțele cele 2 cu parolă noua. A mers asa. Oricum merci tuturor de interesul acordat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!