Întrebare fară răspuns

YOXO 5G, cand?

A trecut mai bine de un an de cand ni s-a promis 5G si eSim pentru abonații YOXO. Am înțeles ca vom avea eSim pana in August, dar cu 5G cum rămâne? Vodafone Flex deja oferă 5G.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cel mai sigur eSIM pe Yoxo va fi prin toamnă, după octombrie mai exact, însă 5G nu va fi disponibil în acest an decat pe varianta de abonament standard, cunoscută deja. Același raționament a fost adeverit și anul trecut când a fost promis eSIM-ul din primăvară și a ajuns realitate abia în toamnă.

@FLo_1
Conform spuselor Danielei din raspunsul fixat ca si solutie de pe acest topic https://comunitate.orange.ro/questions/2286511-sim-number-share-functioneaza-abonament-yoxo , eSIM la YOXO va fi disponibil pana in luna August.

tomaciprian
tomaciprian

tomaciprian

User level
Nivel
3
2862 / 5000
puncte
Custom field 2
tomaciprian

@tomaciprian: Conform unei moșteniri recent achiziționate, ”experiențe împreună” personal mi-a relevat realitatea unei decalări cu DUBLUL perioadei anunțate inițial. Deci reiterez aceiași ”experiență”: Yoxo + eSIM = ”la toamnă”. Revin pe topic dacă vor fi alte modificări / schimbări / surprize.

Salut @Sebs,
‏‏‎ ‎
De obicei lansarea de servicii noi nu are o data exacta. Daca esti abonat la newsleterul YOXO vrei primi acolo informatiile noi.
Poți sa ne spui de ce iți dorești 5G pe YOXO?

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, dacă sunteți deja abonați yoxo, puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!