Întrebare fară răspuns

Ce se intampla cu un numar suspendat?

numar suspendat

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Ai dat cam putine informatii pentru a primi un raspuns exact la ce te intereseaza pe tine..

Un numar de prepay dupa expirarea optiunii intra in perioada de gratie (cand scrie suspendat in contul tau de client, dar, poti primi apeluri si mesaje, nu poti tu sa suni sau sa trimiti mesaje), iar cand expira perioada de gratie, numarul intra pentru cateva luni in carantina si apoi este repus in circulatie..

Daca este vorba de un abonament suspendat pentru neplata, de asemenea sunt restrictionate serviciile, pana achiti datoria..
Sursa: https://www.orange.ro/help/ce-trebuie-s-tiu-despre-suspen...

Daca te referi suspendat pentru ca renunti tu la el, atunci intra in carantina cateva luni si apoi este repus in circulatie..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

"Un număr suspendat" își va căuta un proprietar în cel mai scurt timp, indiferent de formă: prepay sau postpaid. Dar, pentru vechiul proprietar, acesta este un detaliu care nu-l mai influențează în viitor, ca și viața de... dincolo.

@Marcelino5, bun venit în Comunitate!
Am văzut că ai încadrat întrebarea în subcategoria Roaming. Ești în roaming și nu poți folosi resursele? Ai abonament sau cartelă PrePay? Din ce motiv este suspendat numărul? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii ca să te putem ajuta cu răspunsuri. Mulțumim.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!