anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setarea limbii în aplicația My Orange

Neaplicabil
Se pare că aplicația My Orange este disponibilă doar in limba română... Având în vedere că în România sunt și rezidenți străini, precum și turiști, cred că ar fi foarte bine să se poată schimba limba, măcar în engleză, dar și în alte limbi de circulație internațională ar fi necesar.
Succes, Orange! 🙂
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Salut! Dublarea topicurilor nu ajuta pe nimeni și se dorește evitarea mai multor topicuri identice.. Am vazut ca deja ai răspuns la topicul despre limba aplicației My Orange.. poti completa acolo, dacă mai ai ceva de spus.. https://comunitate.orange.ro/questions/2717809-schimb-limba-aplicatiei-my-orange-romana-engleza

Neaplicabil
Nu e relevant ce-mi indici, atâta timp cât există aici o secțiune aparte de SUGESTII... Mă explic: consider că sugestiile trebuie reunite în sectiunea respectivă pentru a ușura munca de îmbunătățire a calității serviciilor celor de la Orange, caz în care SUGEREZ (in cunoștință de cauză) ca răspunsurile care conțin o sugestie, să fie reluate cu detalii la SECȚIUNEA "SUGESTII".... ceea ce am făcut! 🙂

delfinas
#StarMember
Niki, topicul tau nu se numeste "Sugestii pentru imbunatatirea aplicatiei MyOrange", ci "Setarea limbii în aplicația My Orange", ceea ce poate induce ideea ca aici vom afla cum se face aceasta setare. Deja ti-ai exprimat parerea si ai adaugat sugestia de a fi MyOrange si in engleza in topicul "Cum schimb limba aplicatiei My Orange din romana in engleza?". Ce rost avea sa mai deschizi inca un topic pe aceeasi tema? Cele doua subiecte se vor "canibaliza".

DanielaH
Moderator
Am modificat titlul topicului și am mutat această postare în categoria "Despre Comunitate"/ subcategoria "Sugestii". @Niki5326, vom transmite sugestia ta colegilor noștri care se ocupă de My Orange. Îți mulțumim și te mai așteptăm în Comunitate.

Neaplicabil
Daniela H, pentru că modificarea titlului unei postări fără acordul autorului stă în puterea ta, îți sugerez să adaugi deja celebrul cuvânt "sugestie" la toate titlurile din secțiunea "SUGESTII"... poate pricepe toată lumea, până într-un final, că... E O SUGESTIE! :)))

DanielaH
Moderator
@Niki5326, îmi pare rău că te-a deranjat așa de rău schimbarea titlului. O să revenim la varianta inițială formulată de tine, dar înainte aș vrea să-ți explic de ce am făcut acest lucru. Este foarte important pentru membrii Comunității și pentru toți cei care vizitează Comunitatea să-și dea seama chiar din titlul unei postări la ce se referă exact, fără să deschidă topicul, dacă nu este de interes pentru ei. Deasemenea, ne dorim ca postările din Comunitate să fie returnate rapid de Google la căutările utilizatorilor. De aceea titlul trebuie să fie cât mai clar și să conțină cuvinte cheie. Chiar în Comunitatea Orange, de exemplu, dacă un membru dorește să ne transmită o sugestie și vrea să vadă dacă nu a mai fost cumva adresată de altcineva și să nu dubleze topicul, poate scrie in bara de căutare cuvântul "sugestie" și îi vor fi returnate toate topicurile care conțin acest cuvânt, indiferent de categoria în care sunt încadrate.