Întrebare fară răspuns

Setarea limbii în aplicația My Orange

Se pare că aplicația My Orange este disponibilă doar in limba română... Având în vedere că în România sunt și rezidenți străini, precum și turiști, cred că ar fi foarte bine să se poată schimba limba, măcar în engleză, dar și în alte limbi de circulație internațională ar fi necesar.
Succes, Orange! :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Dublarea topicurilor nu ajuta pe nimeni și se dorește evitarea mai multor topicuri identice..
Am vazut ca deja ai răspuns la topicul despre limba aplicației My Orange.. poti completa acolo, dacă mai ai ceva de spus..

https://comunitate.orange.ro/questions/2717809-schimb-limba-aplicatiei-my-orange-romana-engleza

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Nu e relevant ce-mi indici, atâta timp cât există aici o secțiune aparte de SUGESTII... Mă explic: consider că sugestiile trebuie reunite în sectiunea respectivă pentru a ușura munca de îmbunătățire a calității serviciilor celor de la Orange, caz în care SUGEREZ (in cunoștință de cauză) ca răspunsurile care conțin o sugestie, să fie reluate cu detalii la SECȚIUNEA "SUGESTII".... ceea ce am făcut! :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2

Niki, topicul tau nu se numeste "Sugestii pentru imbunatatirea aplicatiei MyOrange", ci "Setarea limbii în aplicația My Orange", ceea ce poate induce ideea ca aici vom afla cum se face aceasta setare.
Deja ti-ai exprimat parerea si ai adaugat sugestia de a fi MyOrange si in engleza in topicul "Cum schimb limba aplicatiei My Orange din romana in engleza?". Ce rost avea sa mai deschizi inca un topic pe aceeasi tema? Cele doua subiecte se vor "canibaliza".

Am modificat titlul topicului și am mutat această postare în categoria "Despre Comunitate"/ subcategoria "Sugestii".

@Niki5326, vom transmite sugestia ta colegilor noștri care se ocupă de My Orange. Îți mulțumim și te mai așteptăm în Comunitate.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Daniela H, pentru că modificarea titlului unei postări fără acordul autorului stă în puterea ta, îți sugerez să adaugi deja celebrul cuvânt "sugestie" la toate titlurile din secțiunea "SUGESTII"... poate pricepe toată lumea, până într-un final, că... E O SUGESTIE! :)))

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2

@Niki5326, îmi pare rău că te-a deranjat așa de rău schimbarea titlului. O să revenim la varianta inițială formulată de tine, dar înainte aș vrea să-ți explic de ce am făcut acest lucru.
Este foarte important pentru membrii Comunității și pentru toți cei care vizitează Comunitatea să-și dea seama chiar din titlul unei postări la ce se referă exact, fără să deschidă topicul, dacă nu este de interes pentru ei. Deasemenea, ne dorim ca postările din Comunitate să fie returnate rapid de Google la căutările utilizatorilor. De aceea titlul trebuie să fie cât mai clar și să conțină cuvinte cheie.
Chiar în Comunitatea Orange, de exemplu, dacă un membru dorește să ne transmită o sugestie și vrea să vadă dacă nu a mai fost cumva adresată de altcineva și să nu dubleze topicul, poate scrie in bara de căutare cuvântul "sugestie" și îi vor fi returnate toate topicurile care conțin acest cuvânt, indiferent de categoria în care sunt încadrate.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!