Întrebare fară răspuns

Sugestii adaugare furnizori in aplicatia Orange Money!..

In urma testarii aplicatiei OM, desi nu am avut timp sa-mi dau seama de prea multe lucruri, ce pot spune la momentul asta este ca as vedea binevenita o dezvoltare a listei de furnizori care se regasesc in aplicatie.. chiar daca sunt ai concurentei..

Eu am vrut sa achit o factura de tv+internet, de exemplu si, a trebuit sa adaug informatiile manual.. am salvat plata si data viitoare voi schimba doar numarul facturii.. dar, mai sunt si alti furnizori..

Prin dezvotarea listei furnizorilor, ma refer la furnizorii mari, nu la 1001 furnizori mici, de exemplu Digi/RCS.. pentru ca, asa cum am eu de platit serviciile de tv si internet la ei, poate sunt si clienti care au abonamente si in alte retele, sau servicii pe care le ofera si Orange, la alte companii.. sau, diverse abonamente, nu neaparat de telecomunicatii, la alte companii mari.

Voi aveti alte sugestii de furnizori sau alte sugestii legate de OM?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Da, ar trebui sa existe o lista cu șabloane pentru companiile mari, pt care se fac des plati, chiar și dintre concurenți: Vodafone, Digi, Telekom...

Da, ar fi o idee buna de adăugarea și altor furnizori de servicii de telefonie, cablu TV.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!