Întrebare cu răspuns(uri)

Activare optiuni prepay 30 zile din my orange

Unde gaseac in my orange meniul de activare optiuni?
Nu meniul de reincarcare cu optiuni, pentru ca am deja credit
Vreau sa activez optiunea 5euro 30 de zile
Am sunat la *100# si mi a trimis un sms care ma duce in my orange dar nu vad unde pot sa activez optiunea.
*100# zice ca din my orange poti sa reincarci SAU sa activezi.

Din ce imi dau seama poti doar sa reincarci
De ce in my orange nu apar aceleasi optiuni ca la *100# ? Stiu ca sunt optiuni disponibile doar din my orange , dar restul optiunilor unde sunt ??

Da, am ajuns la aceeași concluzie. Nu poți folosi creditul încărcat pentru a activa această opțiune din My Orange. Poți reîncărca doar cu opțiuni valabile 28 zile la *100#. Pentru aceasta opțiune valabilă 30 zile există numai varianta reîncărcării direct cu opțiune.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (9)

Da (2)

18%

2 membri au votat cu DA

9 membri au votat cu NU

18% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Daca nu te descurci cu My Orange, opțiunea de 5 € credit poate fi activată si prin *100# ramura Promoții/Opțiuni, prin apel la 300 si rogi un consultant sa activeze optiunea, sau prin apel 222 tasta 1.

Prin aceste metode valabilitatea optiunii este de 28 zile.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Bun venit in Comunitate!
Promotia e valabila pana la 30.06.2021. Trebuie ca reincarcarea/activarea optiunii de minim 5 euro sa fie facuta din MyOrange pt dublarea traficului de net primit bonus.
"Activează sau reîncarcă cu o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB bonus. În plus, poți câștiga prin tragere la sorți super premii.
În My Orange primeşti 100 GB bonus iar numărul tău va fi înscris de 2 ori în tragerea la sorți.
Înscrie-te gratuit în tombolă la *100#, ramura „Tombola PrePay”. "
Detalii: https://www.orange.ro/prepay/castiga
Regulamentul campaniei este aici: https://www.orange.ro/pdf-102019/prepay/Regulament-Tombol...

Salut!
Înainte de a activa o opțiune din creditul pe care tocmai l-ai reîncărcat, asigură-te că în prealabil ai închis orice sesiune de internet, imediat după reîncărcare. Astfel, creditul necesar activării opţiunii nu va fi utilizat parţial sau total navigând pe net.
Poţi activa o opţiune pe contul tău PrePay:
din contul tău My Orange online, secţiunea Opțiuni şi tarife - modificare opţiuni
sau în aplicaţia My Orange (Android si iOS, urmand aceiași pași
Sursa
https://www.orange.ro/help/cum-pot-activa-sau-dezactiva-o...
Am atașat și screen shot

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

@Ionut876, ai reușit să activezi opțiunea?
Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.

Am aceeași problema, încerc de aseară sa activez opțiunea 5 valabilă 30 zile, după ce am reincarcat cu credit din MyOrange. Ati reușit sa activati opțiunea pana la urma? Din ce văd se poate activa pe calea clasica doar varianta valabilă 28 zile.

@12300 la care cale clasica te referi?
Daca incarci optiunea de 5 euro prin MyOrange, ai 30 de zile valabilitate, atat la "Optiuni minute, SMS si net", cat si la "Credit".

Cale clasica, adică din *100, *133# sau din magazin fizic sau cu cod de reîncărcare - toate oferă valabilitate 28 zile. Nu merge sa reîncarc cu credit și apoi sa activez varianta cu valabilitatea de 30 zile. Merge doar dacă reactivez direct cu opțiune când fac plata cu cardul.

Da, am ajuns la aceeași concluzie. Nu poți folosi creditul încărcat pentru a activa această opțiune din My Orange. Poți reîncărca doar cu opțiuni valabile 28 zile la *100#. Pentru aceasta opțiune valabilă 30 zile există numai varianta reîncărcării direct cu opțiune.

Da, mai bine incarci direct optiunea, daca stii ca vei avea nevoie de ea. Daca ai nevoie doar sa suni din cand in cand sau ai cartela mai mult ca sa fii sunat, fara sa te interseze traficul de net, reincarci cu credit.

Nu mai este opțiune cu 5 euro timp de 30 de zile ,acuma ii doar 28 de zile opțiunea că se făceau prea săraci cei de la Orange daca rămâne a 30 de zile.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
73 / 100
puncte
Custom field 2

Acum optiunea de 5e e 28 de zile dar tot 30 de lei e....Iar pentru ca am portat un nr de telefon de la orange la alt operator am primit 100gb si minute nationale 30 de zile doar sa anulez portarea dupa o luna daca e ok la acel operator imi schimb si nr principal.BTW nu mai puneti un firmware care nu e original pe telefoane ca e naspa si trebuie sa ii dau resoft la firmware-ul original de la producator :|

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!