Întrebare fară răspuns

Cu Pinata Party ai numai de câștigat

Orange laseaza o noua campanie, Pinata Party, care se va desfășura între 22 iunie 2021, începând cu ora 12:00:00 și 23 august 2021 ora 23:59:59 (EDIT: campania s-a prelungit până pe 21 septembrie 2021).


Cu Pinata Party ai numai de câștigat: cel mai rapid net nelimitat, minute internaționale și alte premii surpriză.
Actiunile pe care le faci in aplicatia My Orange sunt rasplatite. Cu Pinata Party câștigi premii fun la alegere.

 

Iată ce pași trebuie să urmezi:

 

  • Accesează aplicația
  • Intră în secțiunea Pinata Party
  • Primești Pinata
  • Spargi Pinata prin apăsare pe ecran
  • Strângi puncte și revendici premii
  • Te bucuri de premii

 

La campanie pot participa utilizatorii de cartelă Orange PrePay sau utilizatorii de abonament (persoane fizice sau antreprenori). Premiile pot fi alocate pe numerele cu următoarele abonamente: Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentele de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017 și Orange Pro lansate după dată de 6 septembrie 2018. Excepție fac cei care dețin un abonament de tip Hibrid, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25.

 

Descarcă aplicația My Orange și dă start distracției!!!

 

Mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

 

Nu sunt niste premii spectaculoase, dar mi se pare o campanie draguta, distractiva, ca de vara.

 

Update - Din 21 septembrie a început o noua campanie: Distractie in aplicatie. Hai in Pinata Party din My Orange si castigi super premii

Campania se desfășoară în perioada 21 septembrie – 7 decembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Aici sunt mai multe detalii despre premiihttps://comunitate.orange.ro/questions/2782822-disponibile-premiile-campania-orange-pinata

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 8 din 16

@Alterego, nu. Nu s-au rezolvat. Premiul "pe stoc" la accesare, dai click pe "vreau premiul", primesti eroare, din nou si din nou, te plictisesti, te intorci in lista de premii, dai refresh, stoc 0 la tot. Clasic.

Ah, si am uitat sa mentionez, in continuare avem in lista jdemii de premii nerevendicabile din saptamanile trecute, ceea ce face tot procesul muuult mai anevoios. Cu toate astea, avem in continuare useri cu degete supersonice care au reusit (probabil) sa-si revendice premiile. Ce sa zic? Felicitari lor!

Mai pe scurt, cu exceptia unei mici animatii de loading dupa ce dai click pe Vreau Premiul, animatie care mananca si ea timp pretios, animatie care probabil ca a fost si pana acum, doar ca nu i-am dat atentie, nimic nou.

@arsradu îmi pare rău să aflu aceasta... eu chiar am fost convins că s-a rezolvat... mai ales că am primit asigurări pe toate canalele că se lucrează intens la rezolvarea tuturor bug-urilor semnalate... acum nu știu ce să mai cred: ori nu vor, ori nu pot să le rezolve... dar uite că au trecut 4 săptămâni și ideea dea da niște premii fizice a adus doar frustrări.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

@alterego: eu doar sunt un simplu spectator. Prefer spectator, nu actor. Din ”sală” se vede altfel spectacolul. Ai intrat ”într-un carusel fără ieșire”? În orice moment poți renunța, doar să vrei. Eu de exmplu, din punctele (câte-or fi ele) aș oferi net la ”flămânzii” rețelei #1, dar nu se poate.... nu permite ”regulamentul”. Personal nu am ce face cu bonificațiile fără o opțiune activă de 5 euro. Ghinion... vorba unui suflet viu încă.
@Mihaela sau @Daniela: Nu s-ar putea introduce la Pinata și o opțiune de ”donare puncte”.... poate într-o altă ediție? Sau cel puțin să poți cunoaște un client (ca număr căruia să-i adresezi beneficiul) căruia să-i donezi din ceea ce oricum va expira în câteva săptămâni.... Nu se poate... deci ”game's rules".

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

#FLo1 prin expresia "carusel fără ieșire" mă refeream la comportamentul aplicației din momentul zero (14:00:00) când am revendicat un premiu, am confirmat și... am fost aruncat din nou la revendicare premiu, confirmare... ca un disc de de vinil zgâriat...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Cand nu pleci la drum cu asteptari, nu poti fi dezamagit. :) Nu ma asteptam sa fie rezolvate problemele. Plus ca, nu ni s-a dat un termen limita pentru rezolvari. Eu cel putin am inteles ca undeva in "saptamanile urmatoare". Nu neaparat "incepand cu saptamana viitoare". Mi-ar fi placut sa fie. Dar nu pot sa zic ca sunt surprins ca sunt inca acolo. :))

Ce sa zic... Mai sunt saptamani pana se incheie campania. Dar la cum se misca lucrurile pana acum, nu mi-as face sperante.

@arsradu n-aș vrea să fiu înțeles greșit de nimeni, dar remedierea acestor bug-uri e o treabă de câteva ore, hai o zi ca să nu fiu prea optimist... aceasta dacă ai acces la codul sursă... căci dacă s-a apelat la terți care n-au dezvoltat nimic de la zero și folosesc doar un framework.... atunci vorba lui Dante din Divina Comedie... lăsați orice speranță, voi ce intrați aici...

S-ar putea însă ca o aplicație fluidă să nu convină economiei portocalii... mai puțini jucători care speră să umfle potul, mai puțini bani din reîncărcări... nu sunt adeptul teoriilor conspiraționiste dar parcă prefer una de aceasta în loc să cred că în spate se ascunde incompetența...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

@alterego, csf, n-ai csf. :)) Si fara sa stim exact cum functioneaza aplicatia, si fara acces la source code, nu putem decat sa presupunem. Nah, ce sa faci? Asteptam. Dar tare am impresia ca asteptam degeaba. :))

De această dată mi-a apărut varianta de a lua premiul, dar am fost pusă în așteptare. Langa mine a fost o prietena și amandoua dădeam refresh. La ora 14 ne-a apărut trotineta și posibilitatea de a juca pt premiu. Numai că la ea a mers mai repede și a câștigat. A primit și e-mail-ul de livrare a premiului in 3 zile lucrătoare.
O sa anunț și când va intra în posesia lui ☺️

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

@MihaZ... a fost și săptămâna aceasta trotineta?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Nici la mine nu s-au activat premile.
Am testat de pe 2 telefoane nu ca as fi avut puncte sa le iau dar asa ca fapt divers.
Cu 2 minute înainte a apărut eroare in pagina la refresh.
Cred ca unii utilizatori sunt favorizați, asa nu imi pot imagina cele întâmplate.

Asa e @arsradu procesul e mult mai greoi cu toate acele premii inactive in pagină.
#FailOfTheDay

@rafa.helper mie săptămâna trecută n-a primit nici o eroare, doar că n-au binevoit gulerele albe de la butoane să-mi dea premiul... azi am lăsat pe alții să-și rupă fâșul :) dar cică premiile sunt pe bune... spunea cineva pe aici că a prins o trotinetă...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Premiile sunt, intr-adevar, pe bune. Sau, cel putin asa pare. Eu personal n-am reusit sa prind nimic. Dar sunt useri aici in comunitate, si am cunoscuti apropiati care au primit premiul. Deci da, partea asta pare sa fie pe bune.
Functionalitatea, in schimb, e cea care e deficitara.

Si DA, cu cateva minute inainte de inceperea macelului, aplicatia dadea, din nou, aceeasi eroare enigmatica. Doar ca de data asta la incarcarea paginii principale, intrucat premiile nu erau inca acolo.

@alterego, da, a fost si saptamana asta trotineta buclucasa. :)

Poză primită de la cineva apropiat... cică a solicitat premiul, i-a cerut să confirme adresa de email unde să-i trimită nu știu ce cod și apoi boom eroarea.

Și la fel cum a spus cineva mai sus înainte de ora 14:00 aplicația Pinata Party a dat o eroare fatală...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Eeexact, asa face. Dai click pe Vreau Premiul, dai click pe OK in ecranul in care te intreaba de adresa de mail, dupa care...eroare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!