Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Cu Pinata Party ai numai de câștigat - Campania I

Orange laseaza o noua campanie, Pinata Party, care se va desfășura între 22 iunie 2021, începând cu ora 12:00:00 și 23 august 2021 ora 23:59:59 (EDIT: campania s-a prelungit până pe 21 septembrie 2021).


Cu Pinata Party ai numai de câștigat: cel mai rapid net nelimitat, minute internaționale și alte premii surpriză.
Actiunile pe care le faci in aplicatia My Orange sunt rasplatite. Cu Pinata Party câștigi premii fun la alegere.

 

Iată ce pași trebuie să urmezi:

 

  • Accesează aplicația
  • Intră în secțiunea Pinata Party
  • Primești Pinata
  • Spargi Pinata prin apăsare pe ecran
  • Strângi puncte și revendici premii
  • Te bucuri de premii

 

La campanie pot participa utilizatorii de cartelă Orange PrePay sau utilizatorii de abonament (persoane fizice sau antreprenori). Premiile pot fi alocate pe numerele cu următoarele abonamente: Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentele de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017 și Orange Pro lansate după dată de 6 septembrie 2018. Excepție fac cei care dețin un abonament de tip Hibrid, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25.

 

Descarcă aplicația My Orange și dă start distracției!!!

 

Mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

 

Nu sunt niste premii spectaculoase, dar mi se pare o campanie draguta, distractiva, ca de vara.

 

Update - Din 21 septembrie a început o noua campanie: Distractie in aplicatie. Hai in Pinata Party din My Orange si castigi super premii

Campania se desfășoară în perioada 21 septembrie – 7 decembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Aici sunt mai multe detalii despre premiihttps://comunitate.orange.ro/questions/2782822-disponibile-premiile-campania-orange-pinata

Răspunsuri

Pagina 15 din 16

Într-adevăr perioada este cam mare. Poate ar fi fost mai bine că premiile sa se fi actualizat la 10 și până la ora 18 sa fie revendicate. Dar cum multe săptămâni tot au fost erori și multi au rămas cu punctele, s-or fi gândit că și cu punctele mărite tot ar fi fost îngrămădire din prima secunda.
Eu as fi permis ca de la 10 la 18 fiecare sa se înscrie pentru un anumit premiu în funcție de punctele deținute și la ora 18 pentru fiecare categorie se făcea extragere random.
Dar cine stie care ar fi fost soluția optimă pentru acest concurs ca sa nu mai fie atâtea discuții și oamenii să fie mulțumiți.

@FLo1 al 7- lea simt este "simțul pentru Pinata" :))
Săptămânile viitoare mă voi bucura pentru voi. Aștept să veniți în Comunitate și să spuneți că ați câștigat și voi.
Eu am câștigat suficient de cate puncte am avut și voi face galerie de pe margine.

Dap, al 7-lea simt, cu siguranta este cel care "miroase" Pinata de la o posta. :))
Eu unul ma bucur ca ai castigat! Evident, mi-ar fi placut sa castig si eu, dar pare sa devina din ce in ce mai greu. Ceea ce e si bine si mai putin bine. E bine pentru ca in felul asta nu mai e atata imbulzeala in acelasi timp. Si nu prea e bine pentru ca, cu noile conditii, ori ai noroc cu carul, ori stai si refresh-uiesti Pinata. :)) Oricum, e bine ca macar cineva chiar castiga premiile alea.

Buna!Nu credeam chiar deloc si..desi regulile jocului s au schimbat(un minus pentru ca nu este prea ok..)am reusit a doua oara sa iau un premiu cea mai sceptica si uite surpriza..!Multumesc

Iulia.
Iulia.

Iulia.

User level
Nivel
1
159 / 750
puncte
Custom field 2
Iulia.

Merci!La 12.30 ..am intrat cu 5 minute inainte si am zis ca hai sa i dau refresh ..au mai trecut vreo 4 min dau din nou refresh si imi apare pentru cantar :D..12.30

Iulia.
Iulia.

Iulia.

User level
Nivel
1
159 / 750
puncte
Custom field 2
Iulia.

Am vrut sa prind troller-ul azi, s-a dat intr-o secunda..Bataie de joc. Am prins totusi bateria externa...Asta e, neserioasa compania asta

Nici eu nu mă câștigat, și nici nu am de gând să mai particip la asemenea concurs.... Felicitări celor care au fost super mega rapizi :)

Pai era culmea sa nu prind ceva, stau cu refresh-ul de la ora 10, poate poate prind ceva...Am prins totusi asta, sa vedem cum e..Imi doream troller-ul dar n-a fost sa fie, au fost date catre altcineva asa cum a fost si n cazul sound bar-ului care a fost pus mai inainte, mai exact la 12:29:00, iar restul la 12:30:05

Si eu am intrat la 12.29, ca asa am vazut la cei care au castigat saptamanile trecute, ca premiile se dadeau la 12.30. Cu toate astea, nu am vazut nimic activ.
Nu mai fi asa suparat! Mi-ai umplut contul de mail cu raspunsul tau, acelasi, pe toate postarile legate de Pinata. Culmea e ca te plangi chiar daca ai castigat, totusi, ceva!

Delfinas, nu iti pare tocmai culmea sa nu vezi nimic??? Eu mai aveam 1500 p restante care voiam sa le schimb pe un termos. Pana acum, in fiecare săptămână vedeam cateva secunde premiul si puteam sa il revendic. Acum si eu ca tine nici nu am vazut lista activa. Acest lucru a fost spus si de alti oameni săptămânile trecute. Eu nu ii credeam. Pentru ca de 3 saptamani tot vedeam premii și prindeam cate ceva. Nu ma supar ca nu am reusit sa iau nimic. Dar imi pare rau pentru alti oameni care au stat! Astazi trebuiau sa fie alocate 52 de premii in total. Cea mai numeroasa dintre toate săptămânile! De exemplu saptamana trecuta erau in jur de 30 sau chiar mai putin. Cum de astazi s-au epuizat asa de rapid, ca nici eu nici altii nu am reușit deloc sa vedem lista! Mi se pare ca in ultima saptamana totusi Orange nu si-a îndeplinit conditiile si au pus mai puține premii pe stoc! Pacat! Credeam in sinceritatea lor foarte mult!

Zop, să înțeleg că ai mai prins care un premiu săptămânile trecute?
Azi or fi fost mai mulți călare pe aplicație, erau mai mulți cu puncte adunate. Sincer nici nu știam ce premii sunt azi puse la bătaie, am intrat și eu "la noroc"... nu a fost să fie, asta e! Poate săptămâna viitoare (dacă nu uit), pt că e ultima zi din această Pinata...

Am prins chiar premii bune )) Telefon, ceas, rucsac, incarcator wireless, soundbar( impreuna cu prietena mea, stateam amandoi de pe telefoane). Deci deloc nu ma supar )) Imi pare rau ca nu ai reusit nici tu acum sa prinzi ceva. Dar asta e ultima saptamana. Nu mai reusesti ceva saptamna viitoare ca nu o sa mai fie. Cheltuie tot ce ai ca o sa faca reset la puncte saptamana viitoare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!