Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Probleme Dacia Duster connected by Orange

Am cumpărat o Dacia Duster cu pachetul connected by Orange și, după două săptămâni, am primit prin curier și pachetul Orange propriu-zis. Pachetul include o tabletă Huawei MediaPad T5 cu cartela de date Orange aferentă, un modem Huawei Mobile WiFi 3s și el cu cartela Orange aferentă, posibilitatea creării unui cont nou de HBO GO și a unuia de Orange TV Go . Până aici, toate bune și frumoase. Am instalat cartela în tabletă, mi-am transferat pe tabletă tot ce trebuia, am actualizat-o la ultimul sistem de operare, am urmat întocmai toți pașii indicați în documentație și... stupoare! Linkul indicat(orange.ro/parteneriate/dacia-duster) nu se deschide fiindcă nu mai există, persoana de la Orange chat habar n-avea de acest pachet... În fine, am dat de un domn la Orange clienți care m-a ajutat să-mi creez contul de Orange TV Go. La HBO Go primesc eroare, mi-a cerut captură de ecran, i-am dat-o, în van deocamdată. Altă problemă e că nu pot da și primi apeluri cu tableta deși în bara de sus apare că e conectată la rețeaua Orange. Merg doar SMS-urile. Iar modemul Huawei nu dă deloc de semnal Orange nici sub cerul liber, darămite în mașină. S-a mai confruntat cineva cu așa ceva? Dacă da, cum s-a rezolvat? Mulțumiri anticipate! Jimi

Jimi
Jimi

Jimi

User level
Nivel
1
146 / 750
puncte
Custom field 2
Jimi
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 4 din 4

Va multumesc pt info nr. tel. Am reusit azi sa vorbesc cu ei, nu s a rezolvat, dar astept sa ma sune.

Bartzole
Bartzole

Bartzole

User level
Nivel
0
32 / 100
puncte
Custom field 2
Bartzole

@Jimi, cartela SIM pentru tableta este livrata in toate dimensiunile, SIM standard, microSIM, si nanoSIM, poti oricand sa iei partea de microSIM si sa o adaugi la nanoSIM pentru ca sim-ul din telefon sa fie compatibil cu slotul din tableta.
Poti sa faci asta?
Ai accesat interfața de configurare a modemului, poți sa ne pui câteva capturi de ecran?

@Bartzole
Cu plăcere. Precis se va rezolva, succes!
@toțiceilalți
Problema cu modemul s-a rezolvat la Orange Shop, nu era nevoie de nicio configurare etc., ci doar trebuia anulat codul PIN.

Jimi
Jimi

Jimi

User level
Nivel
1
146 / 750
puncte
Custom field 2
Jimi

@Jimi, eram sigur ca nu iti merge de la PIN.
Daca accesai interfața de configurare puteai seta acel modem si dezactiva PIN-ul.
Nu era nevoie sa faci un drum pana la un magazin Orange.

@Jimi, poți posta, te rog, un comentariu nou în care să concluzionezi pe scurt cum s-au rezolvat toate problemele? Îl vom marca noi ca soluție, va apărea primul și, în acest fel, va fi de ajutor și pentru alți membri în cazul în care se vor confrunta cu o situație similară și vor căuta răspuns în Comunitate. Mulțumim mult, anticipat.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!