Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] De ce nu merge Pro Tv pe Orange TV GO?

Buna. Stie cineva de ce nu merge Pro Tv si Pro X pe Orange TV Go? Are legatura cu EURO 2020? Mentionez ca inainte mergea fara probleme.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

La mine funcționează fara probleme , ambele. Chiar am urmarit un meci zilele trecute , s-a vazut foarte bine , fara întreruperi.
Incearca o reinstalare a aplicatiei si o relogare. Daca nu se rezolva, suna la 300 si cu siguranta se va rezolva problema.

O sa mai incerc. Nu imi merge nici pe telefon, nici pe laptop. M-am gandit ca poate de la pachetul meu e vreo problema, dar totusi acum ceva timp mi-au mers ambele. Zilele trecute am vrut sa ma uit la un meci de la EURO si imi zicea ca nu-l am in oferta. Asta pe telefon, iar pe laptop, nu imi apare nimic, decat ecranul gol.

Portalul Orange TV Go este compatibil cu browserele Internet Explorer 9 sau 10, ultimele versiuni de Chrome 28 și Firefox 22, Safari 5.1.7 pentru Windows și Safari 6 pentru Mac. Verifica si acest aspect.

Din cate spune reteaua #1 canalele din ograda Media Pro nu pot fi accesate de pe laptop pe tvgo.orange.ro. Ele pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go, de către clienții care au un abonament de mobil care oferă acces în Orange TV Go la aceste canale.

In perioada asta, nu ai acces la ProTV si Pro X pe Orange Tv Go. in timpul meciurilor, decat daca ai abonament si pe Voyo.
Eu vedeam Protv, pana sa inceapa Campionatul European de Fotbal, pe protvplus.ro. Acum nu se mai poate, esti trimis pe plaforma Voyo. Nu au voie sa transmita "la liber" meciurile live. Alte emisiuni poti urmari pe protvplus.ro, dar nu meciurile CE de Fotbal. Dupa cum se vede si in screenshot, ca sa vezi meciurile, esti invitat sa te abonezi la Voyo, asa ai si sansa de a castiga PS 5 ai alte premii.

Cu placere!
Asa e pe orice post, care transmite si online. Competitiile internationale, sportive, muzicale, etc care sunt live, nu se transmit online "in direct", daca sunt cu reguli de transmisiune mai stricte.

Salut! Eu vad meciurile de la Euro pe Pro Tv, in aplicația Tv Go. Contează care varianta Tv Go o ai. Dacă e cea gratuita, clar nu ai acces. Chiar am văzut 4 sau 5 meciuri de la Euro așa, fiind plecat de acasă. Cred că @FaraUnId are dreptate, de pe laptop nu se pot viziona, dar pe telefon și tableta nu ar trebui să ai probleme.
"Abonamente Orange de minim 10 € au acces inclus la 35 de canale românești printre care și posturile PRO TV, precum și la filmele și serialele din secțiunea Movie Go Unlimited
Abonamente Orange mai mici de 10 € sau abonamente Fix Net 4G - acces inclus la 29 de canale românești
Abonamente de TV prin cablu sau prin satelit – acces la până la 96 de canale TV
Opțiunile Orange TV Go – acces la până la 96 de canale TV"
Sursa https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/

Eu am abonament de 14 euro si nu am acces chiar la toate canalele, pt unele trebuie un abonament mai scump sau sa platesti extraoptinea.pt pachetul pe care il doresti.
Pe laptop merge Orange Tv Go, intr-adevar cu ceva intreruperi, nu stiu de ce, dar pe telefon merge mai fluid. Acum am incercat pe laptop si, desi mi se spune ca in pachet am si posturile trustului Pro, nu mi se deschide deloc transmisiunea Pro TV, in locul imaginii imi zice "no url found". Alte posturi merg.. Pe telefon, e ok... o sa incerc si [este o ora, cand sunt meciurile.
Alex_33 se plange ca nu-i merge nici pe laptop, probabil ca ii apare ca si la mine, dar nici pe telefon, pt ca nu l-ar avea in oferta, desi pana de curand il avea, se uita la el. Poate ca tine si de valoarea abonamentului lui, in perioada asta sa nu aiba acces la posturile Pro decat daca are si Voyo.

Cu plăcere! Probabil că nu erai logat in cont sau a fost o problemă cu semnalul atunci când ai încercat și ți-a spus că nu ai postul in oferta ta. Important e că s a rezolvat cazul.
Vizionare plăcută!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!