Întrebare fară răspuns

Bug aplicație Orange Cloud Android

Bună ziua,

Am o întrebare pentru utilizatorii aplicației Orange Cloud: mai are cineva probleme cu faptul că aplicația creează și șterge în mod spam un utilizator în Contacte cu numele abc123$FunUser$321cba ?
Este creat și șters ulterior.

Am cautat unde aș putea să raportez bug-ul, dar contactul din secțiunea website-ului este "404".

Răspunsuri

Intr-adevar este vorba de un bug al aplicatiei.

Si asta nu de ieri sau de astazi, dupa cum se poate lectura aici https://forums.crackberry.com/blackberry-z10-f254/contact... topic deschis in 2014, aici https://support.google.com/mail/forum/AAAAK7un8RUuR6NiJ5r... topic deschis in 2013 si aici https://twitter.com/Max8me/status/569294337303044097/photo/1 problema semnalata inca din 2015

Din cate spune reteaua #1 orice problema legata de aplicatiile dezvoltate de ei se poate raporta la adresa de mail aplicatii@orange.com

Buna, oare de ce crezi ca e din cauza acestei aplicatii? Am vazut ca au mai fost raportate astfel de probleme in trecut (2014-2015 am gasit eu), in special pe Blackberry, din cauza Android.

Salut @meme20212,
‏‏‎ ‎
Nu folosesc aplicația si nu am mai întâlnit aceasta eroare. Ce telefon folosești?
Poți trimite feedback sau cere ajutor din secțiunea "Contact" trimițând un mesaj:
https://www.orange.ro/contact/
Eu nu am primit răspuns după ce am raportat o problema pe aceasta adresa de email: aplicatii@orange.com dar poti incerca si ne spui daca s-a rezolvat.

Nici eu nu mai folosesc aplicația aceasta, dar adresa aceea este în regulă. Am scris când am avut probleme cu Orange tv go și mi-au rezolvat problema.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!