Întrebare fară răspuns

Tv satelit..De ce nu receptionez DW HD si VTV?

Cu restul programelor nu am nici o problema,semnalul e bun.....

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu..Sigur nu e o problema generala,caci am vorbit si cu cel care a instalat serviciul si a spus ceva de transmisie orizontala sau verticala caci nici el nu stia cum sa faca...Eu intreb daca exista vreo explicatie logica sau faptul caci eu folosesc o alta parabolica mai mare...Poate depinde de lnb?

Salut!
Pot să-ți confirm faptul că la mine funcționează foarte bine! Probabil că antena ta nu este foarte bine reglată sau îi mai trebuie ceva reglaje fine. Din câte știu eu, cele două canale emit pe o frecvență ( 11817V 27500) , diferită de celelalte canale din pachetele Orange România și de aici pot apărea și problemele. Adică emit probabil pe un fascicul mai îngust și recepția este ceva mai dificilă.

Ai detalii despre cum sunt poziționate cele două canale aici:

https://www.lyngsat.com/Astra-5B.html

Și poze care atestă că la mine funcționează.
Sper să se rezolve treaba și la tine cât mai repede! Reglează și elevația mai bine sau mai mișcă stânga-dreapta din lnb, mai uită-te pe la conexiuni și apoi dă-i o rescanare la canale. Trebuie să reușești!
Baftă!

Inca nu am reusit...La scanare nu imi ies la numar....Oricum multumesc pentru raspunsuri...Nu sunt asa importante pentru mine cele doua canale dar e naspa ca nu le am ....

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!