Întrebare fară răspuns

De ce nu exista o oferta ceva mai diversificata de laptop-uri la Orange?

De ce nu putem achizitiona și laptop-uri bune și foarte bune ( să avem de unde alege) ? Pentru clienți ar trebui făcute promoții , posibilitatea de a achiziționa laptop-uri bune pe care sa le putem folosi , cu puncte., In rate...deci o mai mare varietate pe segmentul acesta...multumim

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ar fi bine sa se gaseasca in magazinul Orange o gama variata de laptopuri dar pentru asta avem altex-flanco-etc etc ... Sa nu uitam ca Orange are ca obiect de activitate principal seviciile GSM si deocamdata pe loc secund "net" si "cablu tv" si nu "vanzarea" diferitelor produse multimedia televizoare sau laptopuri .

La intrebarea: "De ce nu putem achizitiona și laptop-uri bune și foarte bune (să avem de unde alege) ?"
Cel mai bun raspuns ar fi: "Pentru ca exista Altex, Flanco, Domo, Emag!"

Intrebarea nu era "de unde cumparam laptop", cu raspuns "altex. emag....".
Intrebarea era "de ce nu vinde Orange laptop"?
Deoarece Orange vinde telefoane si alte dispozitive, cu toate beneficiile si promotiile asociate: abonamente de telefonie mobila, preturi mai mici, rate.....
Deci, nu ar strica sa poti achizitiona si laptop cu aceste beneficii, nu ?!

Bună@ Stavarachecami,
E foarte bună întrebarea și chiar mi-am pus-o și eu de mai multe ori! Cred că un răspuns probabil ar fi că sunt produse scumpe și care necesită o atenție deosebită pe o perioadă mai lungă legat de garanție, etc. Probabil că nu vor să se lege la cap cu așa ceva sau pur și simplu nu a venit nicio minte sclipitoare din interior cu o astfel de idee! Ar putea fi o nișă foarte bună, care dacă ar fi exploatată așa cum trebuie, ar fi extraordinar de bine, atât pentru clienți, cât și pentru Orange. S-ar putea oferi reduceri la cei cu pachete, la cei care prelungesc anumite tipuri de abonamente, etc. Eu aș dori să existe oferte și aș lua laptop de la Orange, la un preț convenabil, dar acestea nu există! În fine, poate le vin idei și pun în aplicare ceva după ce citesc acest topic și văd care este părerea clienților despre acest subiect.
Doamne ajută!

Principalul obiect de activitate al Orange îl reprezintă telecomunicațiile. Mai vând și ceva terminale, mai ales telefoane, pt abonamentele de mobil. Da, s au băgat și în partea de TV și internet fix, dar au puține televizoare, laptopuri și tablete, pt că nu asta e interesul lor. Și așa au preturi mai mari decât magazinele specializate în electronice.

Salut @Stavarachecami,
‏‏‎ ‎
Poți vizita un magazin Orange Shop pentru mai multe modele de laptop-uri. Tot in magazin poți primi oferte speciale de preț si pot achiziționa laptop-ul in rate.
Găsești aici cel mai apropiat Orange Shop de tine: https://www.orange.ro/shops/
‏‏‎ ‎
Ce zici, dai o fuga pana in magazin sa ne spui ce oferte au? :)
‏‏‎ ‎
Legenda spune ca @FaraUnID inca mai cauta magazine DOMO prin oras. :))

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

In concluzie treaba sta cam asa:

La intrebarea "De ce nu exista o oferta ceva mai diversificata de laptop-uri in magazinul online Orange"

Raspunsul omului preocupat in a colectiona like este "Poți vizita un magazin Orange Shop pentru mai multe modele de laptop-uri"

Ok, continua sa oferi acelasi continut e calitate! Cu sau fara like.

@FaraUnID, autorul întrebării nu menționează nimic despre "magazinul online Orange". Încearcă sa fii mai atent. :)
#ouch

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

În acest moment, pentru Orange România cred că nu sunt prioritare echipamentele electronice asociate serviciilor fixe, deoarece ei s-au axat pe dezvoltarea companiei pe furnizarea de servicii de telefonie mobile. Ulterior au început să ofere altă gamă de servicii: telefonie prin semnal GSM, televiziune, financiare și de internet fix. Poate, după achiziția Telekom România Comunications să pună accent mai mult pe pachete de servicii fixe și mobile integrate și să ofere și un discount comercial la achiziția unui echipament electronic pentru servicii fixe: laptop/tv din punctele OTY acumulate. Orice feedback oferit în această comunitate, poate fi un punct de plecare în deciziile viitoare ale departamentului de managemant/marketing al Orange România.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!