Întrebare fară răspuns

Forever Hit 2021 - Evenimentul revenirii la o viață normală

În 2021 se va desfășura prima ediție a celei mai mari discoteci în aer liber din lume (în urma succesului pe care l-a avut DISKOteka – festivalul muzicii anilor ‘80s & ’90s de la Timișoara, fondatorii acestui eveniment s-au hotărât să organizeze la București, o dată pe an, o astfel de seară.

 

 

FOREVER HIT va fi un spectacol cu caracter festiv, cu reprezentații artistice într-o atmosferă de gală, având ca scop punerea în evidență a unor artiști extrem de valoroși și premierea lor pentru întreaga activitate și pentru contribuția adusă industriei și patrimoniului muzical mondial.

 

„Forever Hit” se va ține în luna septembrie și va fi un eveniment de excepție, îndelung așteptat de public. Indiferent de condițiile restrictive, după discuții cu autoritățile, ne-am luat toate măsurile organizatorice ca acest eveniment să se desfășoare în acest an, au declarat organizatorii.

 

Mai multe informatii despre artistii invitati si disponibilitate bilete se pot obtine direct de pe site-ul oficial al festivalului, la adresa https://foreverhit.ro/

 

@Reteaua #1 Ceva parteneriat cu Forever Hit?

 

Nu de alta dar sunt vaccinat si.... Damn I Miss The 90s, adica perioada in care muzica avea si versuri, iar amintirile ma chinuieste!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Asta mi se pare mult mai atractiv decat Untold si nu cred ca va fi asa inghesuiala ca acolo. Pentru nostalgici, toate numele de pe afis sunt cunoscute si trezesc amintiri placute.

Probabil se ”încearcă” o ”testare” a comportamentului în rândul masei mai ”așezate” și ”conștiente”, iar nu atât de ”revoluționare”. Doamne ajută-le să nu rămână doar pe ... hârtie!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!