Întrebare fară răspuns

Customer Voice - pașii pentru retragerea banilor prin aplicația Orange Money

Salut tuturor! Avem vești bune pentru voi! 

Din 2 iunie recompensele obținute în urma completării chestionarelor din Customer Voice se pot retrage  și prin aplicația Orange Money.

 

Cum puteți faceți asta? Foarte simplu. Sunt doar câțiva pași:

 

 

  • Introduceți un număr de telefon cu cont Orange Money activ și valoarea în euro a sumei pe care doriți s-o extrageți din cont, apoi apăsați „Confirmă”

 

  • Și gata Numărul ce deține contul Orange Money va primi un SMS de confirmare când banii au ajuns în cont, iar tranzacția va avea descrierea „Încasare Customer Voice”.

 

 

Vă mulțumim tuturor celor care sunteți alături de noi în Customer Voice și ne transmiteți părerile voastre despre produsele și serviciile Orange, ajutându-ne să ne îmbunătățim constant și să putem raspunde mai bine nevoilor voastre.

 

Mai multe despre Customer Voice găsiți aici https://www.orange.ro/customer-voice/

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Utilă informația și chiar necesară. Deși anunțul a fost comunicat pe topicurile în cauză (https://comunitate.orange.ro/questions/2422352-panelul-customer-voice-accesare-recompensa-orange-money#answer_6826651), un topic detaliat cu explicații în imagini este binevenit utilizatorilor care vor căuta această modalitate de recompensare. Mulțumim.

Este foarte bine, ușor și practic de realizat pentru cei care au Orange Money și care folosesc Costumer Voice! Îmi aduc aminte că nu aveam Orange Money și mi s-au virat ceva bani prin paypal, dar mi s-a părut mai complicat, mai ales că nu folosisem așa ceva. Mulțumim!

Am incercat sa ma inregistrez in trecut pe Orange Customer Voice si ceva nu a mers. Acum am incercat sa resetez parola si primesc un email, dau click, schimb parola si primesc o eroare de tip: pagina nu a fost gasita. Nu merge apoi sa ma loghez cu parola noua. Ma poate ajuta cineva? Merci!

@Lucifer, putem trimite noi colegilor spre verificare și resetare parolă. Adresa de e-mail folosită la contul Customer Voice este aceeași cu cea cu care te-ai înregistrat în Comunitate?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Foarte bine ca s-a adaugat si varianta retragerii in contul Orange Money. Chiar azi am completat un chestionar si am remarcat ca se poate transfera si catre Orange Money 5 Euro.
In schimb ar mai trebui plusat la valoare oferita pentru completarea chestionarelor, 0.20 Euro e bataie de joc... :)) In ritmul asta dureaza ani pana sa se atinga cei 5 Euro pentru a putea fi retrasi.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!