Întrebare fară răspuns

Abonamentele noi Yoxo nu vor mai beneficia de banii inapoi pe netul neconsumat - modificare iunie 2021

S-a modificat oferta cum nu ma asteptam, in sensul ca abonatii noi care vor achizitiona abonamentele Yoxo nu vor mai primi banii inapoi pe netul neconsumat, in schimb clientii care sunt sub contract nu vor avea oferta schimbata.
Ce parere aveti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Daca am activ abonamentul YOXO 20GB si doresc acum sa trec pe YOXO 100GB, voi mai beneficia in continuare de beneficiul/optiunea "money back" pe urmatoarele facturi?

@tomaciprian: Conform celor comunicate de către @DanielaH, ”Toți clienții care au activat Yoxo înainte de data de 8 iunie vor continua să primească banii inapoi pe netul neconsumat, chiar și după 30 de zile. Beneficiul “money back” se pastrează până când se închide numărul”.
Deci singura ”modalitate” de a pierde bonusul de ”cash-back” la Yoxo-urile active la momentul 8 iunie este de închidere abonament Yoxo. Eu cel puțin asta înțeleg.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

@tomaciprian, dacă ai activat YOXO 20 înainte de data de 8 iunie, indiferent de schimabrea pachetului, vei continua să primești banii înapoi. Deci poți modifica planurile de oricâte ori vei dori fără să afecteze beneficiul banii înapoi.
Singura situație în care se pierde acest beneficiu este dacă închizi de tot numarul (sau treci la PrePay sau la abonament sau portezi în altă rețea) și apoi vrei să revii la YOXO.

Să ții cont însă că dacă pleci în roamning nu primești banii înapoi.

Eu cred ca miscarea asta e una foarte gresita. Yoxo era cunoscut si popularizat tocmai pentru ca primeai inapoi banii pe netul neconsumat. Cred ca dupa modificarea asta multi fie nu vor mai alege Yoxo, fie vor pleca la altii. Vodafone a speculat momentul si ofera 2 euro reducere lunara la toate abonamentele Flex pe toata perioada cat sunt mentinute active, daca sunt activate in perioada campaniei...
Deci la 10 euro ajungi sa ai nelimitat tot, inclusiv internet mobil cu acces 5G...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!