Întrebare fară răspuns

Cartela unui router Orange merge la alt router tot de acelasi model?

Buna ziua. Am 2 routere albe de la Orange exact acelasi model, ambele avand cartele diferite cu internet. Unul din routere a ramas fara traficul acela de 80gb pe luna, asa ca am decis sa pun cartela de la celalalt router, care a fost mai putin folosit, in scopul de a avea mai mult net, insa am probleme la conectare si imi spune ca trebuie sa fiu autorizata pentru a ma putea conecta la acea retea. Ce ar trebui sa fac? Tin sa mentionez ca ambele routere sunt la abonamente active.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@GeorgianaA Tind sa cred faptul ca in cazul abonamentelor 4G cartela SIM este imperecheata cu router-ul si vor functiona doar impreuna si doar pe o raza de cca 100 m (daca nu ma insel eu) de locul in care au fost activate.

Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.

De curiozitate, acele routere nu au si WiFi? Dau, de ce nu utilizezi direct router-ul mai putin folosit?

Traficul fix poate fi folosit doar în zona geografică înregistrată.
Zona geografică de utilizare pentru traficul fix se înregistrează automat la prima sesiune de internet din locația respectivă. Zona de utilizare desemnează o rază de 100 de metri.
Ai mai multe informatii in urmatorul link:
https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-4g/
Poate suna titularul contului la 300 la relatii cu clientii si sa solicite o noua inregistrare a cartelei pe noua locatie. Succes.

Bună @Georgiana!
Depinde de ce ofertă ai! Eu, de exemplu, am net fix 4g, pe care îl pot folosi în orice router agreat de Orange, în afară de cele mobile. Dacă ai internet mobil la abonament Orange net, cu atât mai mult ar trebui să-ți funcționeze! Poți urmări însă și ce este stipulat în contract, pentru că eu cred că depinde foarte mult și de acest aspect și repet, de tipul de abonament!
Cred totuși că nu este nicio diferență între ele, mai ales că sunt la fel, deci poți să le folosești exact cum sunt în mod normal!
Acum există însă internet nelimitat și nu mai trebuie să folosești două, lucru pe care trebuie să-l știi pentru când ți se expiră perioada contractuală! Referitor la zona geografică, da, acolo e o problemă, că dacă schimbi locațoa inițială, nu mai funcționează până nu suni la Serviciul clienți și să ceri o resetare a zonei geografice.

Poți citi și pe aici:

https://comunitate.orange.ro/questions/2376912-rezolvat-merge-internetul-fix-4g-eroare-netfixerror

Baftă!

Buna,

Poti utiliza cartela SIM aferenta pachetului Home Net 4G in ambele routere, daca acestea au fost achizitionate dintr-un magazin Orange.
Daca observi cumva ca apar probleme dupa introducerea cartelei intr-un router, atunci iti recomandam sa apelezi Serviciul Relatii Clienti, la numarul 300 sau 0374300300.

Orange Assistant
Orange Assistant

Orange Assistant

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
Orange Assistant

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!