Întrebare cu răspuns(uri)

Daca am mai multe numere prepay pe cont se cumuleaza bonusul phone credit?

Am o intrebare legata de bonusul la cartela reincarcabila ( PHONE CREDIT ). in caz ca am mai multe numere prepay utilizate in cont de utilizator acest bonus se acumuleaza sau este per numar utilizat?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Bonusul prepay (sau phone credit) pentru un numar nu se poate cumula cu alte bonusuri phone credit. Se acorda pentru fiecare număr în parte.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Salutare!
Din păcate, nu se cumulează bonusurile, ci sunt individuale, pentru fiecare dintre numerele avute in parte! Doar la abonamente, dacă ai pachet Family și/sau Love primești bonus pe cont de 100 GB. Pentru fiecare număr prepay în parte, în funcție de vechime și de reîncărcările de minim 6 euro, beneficiezi de acel bonus!
Succes!

Răspunsul din păcate e tot nu. Fiecare număr e cu bonusul lui, care trebuie utilizat independent.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

La prepay nu exista "proprietar ". Ca urmare fiecare SIM este independent si orice beneficiu nu se cumuleaza de pe mai multe conturi prepay.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Poți acumula bonus Phone Credit dupa 3 luni de la activarea cartelei SIM la fiecare reîncărcare de minimum 6 euro credit
Poți folosi bonusul Phone Credit cumulat dacă numărul tău PrePay este în perioada activă, doar în magazinul online Orange, dacă au trecut minimum 72 de ore de la ultima utilizare.
Dacă îți faci reîncărcările din contul tău online My Orange, primești automat în cont un bonus Phone Credit cu 50% mai mare
Bonusul Phone credit acumulat se va pierde în cazul în care nu reîncarci lunar. Termenul maxim pentru reîncărcarea contului PrePay este sfârșitul lunii următoare ultimei reîncărcări. Fiecare bonus acumulat este valabil 24 de luni de la acordare
Pentru a afla cât credit ai acumulat, apelează *100#, ramura "Contul Meu" sau intră în contul My Orange .
https://www.orange.ro/help/cum-poate-fi-folosit-bonusul-p...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!