Întrebare fară răspuns

Informatii numar telefon Orange Store din Bucuresti

Se poate sa gasim un nr de telefon de la un Orange Store din Bucuresti? Am avut un voucher de 25 euro in magazinul online orange si am plasat comanda cu ridicare personala in orange store din afi palace cotroceni. Nu stiu daca au ajuns produsele la ei sa merg sa le ridic si as vrea sa stiu daca merg pana acolo sau nu. Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna!
De obicei nu prea gasim.. si eu am cautat recent.
Dar, ar trebui sa fii anuntata cand ajung in acel magazin.. eu, am fost anuntata, insa eu am avut comenzi cu ridicare din shop, nu store..
Fiind vorba de un magazin partener, ai incercat sa gasesti pe net? Poate gasesti totusi..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Eu am făcut un test acum, am cautat store simplu și store Iancului..
Am atașat cele 2 rezultate..
De exemplu la Iancului, un client sugerează un numar de mobil, iar, la store simplu apar variante și opțiunea de apel direct de acolo.. daca vrei sa încerci asa..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

In anul de gratie 20-21, magazinele Orange nu dispun de un numar de telefon pentru relatii cu publicul.

Asa cum am spus aici https://comunitate.orange.ro/questions/2694410-sugestii-imbunatatire-magazin-online-experienta-navigare pana si directiile judeţene ale SRI, Casa Alba, FBI sau CIA au un numar de telefon pentru contact cu publicul.

Probabil @DanielaH, @MihaleaC sau @Orange Assitant vor invoca motive care tin se siguranta nationala si din acest motiv magazinele fizice nu dispun de un numar de telefon pentru relatii cu publicul.

In cazul tau procedura este urmatoarea:

  • suni la 300 si incepi sa reciti Lucefarul;
  • consultantul te va pune in asteptare pentru a verifica;
  • consultantul revine si spune ca nu gaseste comanda in sistem (deorece la Orange in anul de gratie 20-21 ce face stanga nu stie dreapta);
  • incepi sa reciti Scrisorea 3;
  • consultantul te pune iar in asteptare;
  • daca ai noroc de un cosultant orientat pro client este posibil sa poate da de urma acelui colet si sa-ti spuna daca a ajuns sau nu in magazinul fizic;

Mai simplu de atat nici ca se putea in anul de graie 20-21 in reteaua #1. Corect?

Succesuri!

Incearca acest numar: 0746 084 254 ...

LE Citind recenziile acelui Store, am inteles ca cei de acolo nu raspund la telefon. Am incercat si eu de 3 ori si, din pacate, asa e, nu raspunde nimeni. desi am sunat pana s a inchis apelul singur. E urat ce fac ei, un magazin de telecomunicatii sa nu poata fi contactat prin ... telefon! :( Store-urile sunt parteneri Orange si fiecare actioneaza cum il taie capul. Altadata ar fi bine sa apelezi la Shop-uri, ele apartin direct de Orange.
Cred ca singura cale e sa faci un drum pana acolo. :( Sau, stai un pic, nu poti vedea statutul comenzii in contul tau de MyOrange? Ar trebui sa vezi acolo unde se afla comanda si, eventual, sa primesti un sms/email cand ajunge comanda in magazin. Cand ai plasat comanda, cred ca ti s-a dat si un termen de livrare. Era azi?

Salutare!
Te duci în google maps, scrii numele unui Orange Store dorit și îți apare apoi un semn de telefon. Dai click pe el și ți se deschide numărul de telefon pe care îl poți apela ulterior! Ai numărul și de la Store Afi Cotroceni ( 0746084254). Sigur că era mai bine să fie afișate frumos, la vedere, dar ne descurcăm și așa, dar mai greu. Baftă!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!