Întrebare fară răspuns

[Încheiat] 20% reducere la abonamente fără telefon in magazinul online Orange

Ai 20% reducere dacă alegi să faci un abonament nou sau să prelungești un abonament existent, doar din magazinul online pentru 24 de luni, fară să îți cumperi și un telefon.
‏‏‎ ‎
Termeni și condiții:

 • Reducerea de 20% pentru abonamente este valabilă în perioada 3-15 iunie, doar în magazinul online, la activarea sau prelungirea unui abonament pentru 24 de luni, fără achiziție de telefon.
 • Oferta nu este disponibilă pentru portare (cu sau fară telefon pe comandă).
 • Oferta nu este disponibilă pentru abonamentul Fun 8 și nici pentru userii abonații care au o vechime a contractului pentru numărul pentru care se dorește prelungirea, mai mică de 12 luni sau au perioada contractuală activă, nefiind aproape de finalizarea acestuia sau l-au finalizat.
 • Beneficiile din ofertă nu se cumulează cu beneficiile alocate prin alte oferte. Prin acceptarea ofertei, clientul renunță la beneficiile din oferta deținută anterior, acestea încetând la momentul intrării în vigoare a noii oferte.
 • Beneficiile din ofertă sunt valabile timp de 24 de luni, după această perioadă beneficiile încetează.
 • ‏‏‎ ‎
  Cum vi se pare oferta?
  Ați fi vrut ca reducerea sa fie valabila si pentru abonamentul de 8 euro?
  Se merita un abonament fără achiziție de telefon? Eu zic ca da.
  ‏‏‎ ‎
  Daca ai si alte întrebări despre oferta hai sa le dezbatem aici. :)

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Stiu ca a mai fost o perioada, anul trecut, oferta, dar, nu mi-a plăcut, pentru ca nu poți lua și telefon..
Dacă intenția este de prelungire abonament fără telefon e ok, dar, dacă ai nevoie și de telefon, te cam oftici, la prelungire, ca nu poți lua și telefon..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Eu personal, nu voi alege niciodata 24 de luni fara achizitie de telefon, doar pentru abonament. Oferta respectiva, ar fi putut sa fie disponibila macar 12 luni pentru abonatii existenti la prelungire sau pentru 6 luni cum apare in contul online,dar fara posibilitatea de a putea renegocia abonamentul in ultimele 3 luni cum se face.
Se putea oferi mai mult de 20% reducere, tinand cont ca la portare Smart 15 se ofera la 10.5 euro.

Probabil se refera la oferta asta.. dar, vad ca este expirata.. pe site, nici eu n-am gasit nimic.. poate mai sunt alte oferte dedicate, care nu se combina cu ofertele din shop sau din online..
https://nou.siphd.ro/f/2021/00000035685.pdf

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@rafa.helper
daca firma/angajatorul la care lucrezi are contract cu Orange si dovedesti acest lucru, poti beneficia de oferta respectiva, fie cu telefon, fie fara, doar abonamentul.

Merci de info @tomaciprian si @jay!
Stiam si eu de aceasta oferta dar ma gandeam ca exista o oferta accesibila pentru toti.

Cam neplăcut să prelungești pe 24 de luni fără telefon. Eu unul nu prea văd niciun avantaj, chiar dacă este redus cu 20%. Fiecare insa vede lucrurile din punctul său de vedere, iar dacă este o ofertă care îi convine, poate fi o soluție de compromis!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Din punctul meu de vedere nu se merita oferta asta. In primul rand pentru ca nu se aplica si abonamentelor Fun 8 si n-ai si varianta achizitiei unui mobil. In ultimele 3 luni sau cand abonamentul este expirat se poate obtine diverse beneficii extra, dublu de internet, mai multe minute internationale, reduceri la abonament pentru o anumita perioada si in plus poti lua si telefon la un pret mai redus.

 • "chestia"- "Beneficiile din ofertă sunt valabile timp de 24 de luni, după această perioadă beneficiile încetează" nu imi place ! ... as dori sa ramana "pe viata" redus ...
mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Nu mi-se pare că va atrage mulți clienți. Erau șanse mai mari daca puteai prelungi cel existent. Se suprapunea perioada contractului și ajungeai la max. 30 luni de contract deci 7 in plus după ce iei și un telefon sa zicem cu o lună înainte. Pt 7-8-9 luni in plus te bagi dar pt 24 fără telefon oferta pentru mine nu e acceptabila deloc.

vasT
vasT

vasT

User level
Nivel
1
304 / 750
puncte
Custom field 2
vasT

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!