Întrebare fară răspuns

Cartela orange PrePay nefunctionala

As dori sa va intreb ce se intampla cu cartela sotului, care este sofer pe comunitate? I am reincarcat o pe 17 mai si de 2 zile nu poate suna si nici eu nu il pot suna ca mi se inchide imediat apelul... Multumesc..

Adriana Viorica
Adriana Viorica

Adriana Viorica

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Adriana Viorica
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Te rugăm să ne ajuți cu mai multe detalii. Cartela este utilizată în România sau în Roaming? (utilizarea unui număr Orange în străinătate este condiționată de activarea roamingului. resursele (voce/date) vor putea fi folosite până în 60 de zile în Roaming)
Doar ție ți se întâmplă să nu poți suna, sau toate numerele care îl apelează pățesc asta?
Soțul poate vizualiza acel număr în My Orange?

Bun venit în Comunitate!
Poate fi vorba de politica de utilizare rezonabilă a resurselor în SEE.
Detalii ai aici:

https://www.orange.ro/help/politica-de-utilizare-rezonabi...
Cu alte cuvinte, cartela sau abonamentul trebuie folosite mai mult în țară decât în roaming, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, după aproximativ 3 luni sunt neutilizabile în afară! Poate doar credit să primească și s-o folosească !
Îmi pare rău, dar astea sunt condițiile la toți operatorii! Soluția poate fi o cartelă de la un operator local, dacă se deplasează doar într-o anumită țară.
Mai ai și aici un topic asemănător:
https://comunitate.orange.ro/questions/2685161-merg-datele-sun-roaming

Sper să-ți fie de folos!

Daca a stat mai mult de 3 luni in strainatate si a primit si mesajul cu utiliare abuziva in spatiul european, va trebui sa-i incarci cu credit ca sa poata utiliza cartela.
Poti incarca de maxim 3 ori cu optiunea de roaming si apoi e indicat sa pui credit.
Ai mai multe informatii aici:
https://www.orange.ro/roaming/prepay/

Dar el mai are telefonul și numărul ăla? Ați putut lua legătura altfel cu el? Mă gândesc să nu i se fi furat telefonul. Unde e, mai exact, domnul, in ce țară?

Salut! Și fratele meu este șofer, in Suedia, sta cam 2 luni plecat și 2-3 săptămâni maxim in țară. Îți recomand și ție (ca și fratelui meu, la momentul respectiv) să reîncarci cu credit, nu cu opțiune, și spune-i să folosească cat mai mult hotspot pentru resursele de internet.

@Adriana Viorica, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii.
Cartela PrePay care nu funcționează este în roaming? Dacă da, de cât timp? Cu ce opțiune a fost reîncărcată? Serviciul roaming este activ?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!