Întrebare fară răspuns

Italia a autorizat divizia locală a Vodafone să folosească echipamente Huawei în cadrul rețelei 5G

Italia a autorizat divizia locală a Vodafone să folosească echipamente Huawei în cadrul rețelei 5G – susțin două surse. Guvernul ar fi condiționat acordul de un nivel foarte ridicat de securitate, precum și de dezactivarea funcțiilor de intervenție de la distanță pentru compania chineză, arată Reuters.

Detalii pe: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/italia-a-aut...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pai da, ca altii stiu ce e bun si cum pot gestiona o situatie, sa puna conditii. Noi stim doar sa blocam, sa stergem, sa interzicem, fara noima, doar sa facem frumos in fata partenerului strategic!

@Miha, alte tari, foarte probabil, la noi nu am sperante mari in general.. ca noua ne este frica sa stam cu fruntea sus, sau, nu vedem mai departe de interesul personal..

Vio, te incurajez cand deschizi topicuri doar de informare, sa vii si cu o parere personala, pentru a personaliza putin mesajul, doar pentru ca unii dintre noi e posibil sa fi citit deja despre unele subiecte, cum e si cazul meu:)
In alta ordine de idei, nu vad nimic gresit in faptul ca au autorizat folosirea echipamentelor huawei, ci dimpotriva, mi se pare un castig pentru pionii acestui business.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!