Întrebare fară răspuns

Modem date mobile Huawei de la Orange

Dispozitivele conectate la modemul Huawei cu internet de la orange se deconectează in mod constant . Ce sa fac sa stea conectate?!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! De fiecare data când am eu problema asta, am mai multe surse wireless, pe care telefonul se conectează in funcție de apropiere, sau de nivelul semnalului wireless. Ce tip de modem ai?

Daca esti pe WiFi este posibil ca semnalul sa interfereze cu alte semnale WiFi de la vecini sau de la alte echipamente WiFi din locuinta ta sau de la vecini. Personal m-am lovit de situatia in care termostatul WiFi din locuinta sa-mi interfereze cu semnalul WiFi emis de router-ul Telekom.

O alta varianta at fi accea ca unul din echipamentele conectate la retea sa dubleze in IP, caz in care apar conflictele de adrese in DHCP. Nu stiu exact ce model de model Huawei ai tu si cat de permisiv este acesta dpv al setarilor.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!