anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce acum operatorul ma suna?

George_sefu
Începător
De ce acum operatorul ma suna?
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare și bun venit în Comunitate! Fii mai explicit și povestește-ne mai pe larg, ca să vedem despre ce este vorba. Nu ți s-a făcut o ofertă bună, ai reziliat / portat sau ai de gând să reziliezi/ portezi și acum te sună cu alte oferte? Oare e prea târziu? Nu te-au sunat când trebuia și acum o fac? Noi putem doar să ne dăm cu părerea pe aici, dar cu siguranță vede cine trebuie și poate ești ajutat cumva!

delfinas
#StarMember
Pentru ca poate! 🙂 E greu sa-ti raspunda Comunitatea la intrebarea asta. Singurul mod in care poti afla de ce te suna Orange, e sa raspunzi. Sunt "n" motive pt care te poate apela: poate nu ai platit la timp, poate vor sa-ti faca o oferta de nerefuzat, poate ai reclamat ceva, etc...

FLo1
#StarMember
Pentru că ori i-ai căutat, ori le-ai solicitat ceva, ori ești "prea liber" de abonament, sau ai reclamat ceva. Sigur nu te vor întreba "de sănătate". Personal, de când vorbesc EU cu ei, pe mine nici nu mă mai caută.... excepție anual, pentru confirmări de surprize. Anul acesta mă vor căuta peste 60 de zile.