Întrebare cu răspuns(uri)

Telefon la prelungire la același preț ca și la număr nou in magazinul online

Salutare, cum se face ca la prelungirea unui abonament după 18 luni pentru achiziția unui nou telefon din magazinul online este valabil același preț ca și când ai fi abonat nou, adică sa îți faci abonament cu un număr nou, singura "reducere" extra fiind la punctele thank you.
Asa se procedează în cazul clienților existenti?
Ce alte variante ar mai fi pentru obținerea unui preț mai bun?
Mulțumesc frumos!

valentin_19
valentin_19

valentin_19

User level
Nivel
0
24 / 100
puncte
Custom field 2
valentin_19
 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

La ofertare, doar în ultimele 3 luni se poate obține ceva mai bun. Te sfătuiesc să mai aștepți să intri în ultimele 3 luni sau oferta aceea cu reducerile de vară, așa cum ți-am spus mai sus!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (6)

100%

6 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salutare!
Trebuie să fii în ultimele 3 luni contractuale și, de regulă, ține foarte mult de cum negociezi, de consultantul ce a luat legătura cu tine, de vechime, câte abonamente/ servicii ai pe cont, etc.
Dacă ești în ultimele 3 luni, eu zic să mai încerci din nou o renegociere și poate ieși mai bine!
Mai ai varianta să aștepți până prin iulie, când vor începe reducerile în funcție de gradele de afară ( programul Hot Summer).
Baftă!

Eu momentan am încercat doar în magazinul online, sunt în ultimele 6 luni, crezi ca pot obține ceva mai bun în Orange shop sau la telefon?

valentin_19
valentin_19

valentin_19

User level
Nivel
0
24 / 100
puncte
Custom field 2
valentin_19

@valentin_19 la prelungirea unui abonament pe 24 luni, valoare punctelor OTY se triplează pentru achiziționarea unui telefon din magazinul online. În plus poți beneficia de programul de rate fără dobândă pe factură.
Altă variantă ar fi să cauți pe Google modelul de telefon dorit și să îl achiziționezi din alt magazin (care are o ofertă de preț mai bună) și poți opta pentru o cartelă PrePay.
Sau poți încerca să mergi într-un magazin fizic și vezi dacă poți obține acolo o ofertă mai convenabilă pentru tine

La ofertare, doar în ultimele 3 luni se poate obține ceva mai bun. Te sfătuiesc să mai aștepți să intri în ultimele 3 luni sau oferta aceea cu reducerile de vară, așa cum ți-am spus mai sus!

La hot summer se aplica oferte și în cazul samsung/Apple?

valentin_19
valentin_19

valentin_19

User level
Nivel
0
24 / 100
puncte
Custom field 2
valentin_19

În principiu, da. Dar atunci vei vedea la sigur cum stă treaba! Sper să îți iei singur ce-ți dorești, cu reduceri consistente. Sper, de asemenea, ca și punctele thank you să fie mai multe și să ai o reducere mai mare. Există și posibilitatea achiziției în rate pe factură sau cu un card de rate agreat.
Succes!

 • Da cu parere de rau asa este ; nu conteaza ca ai 24 ani ani vechime la abonament sau esti nou client ca preturile la telefoane nu sunt o mare "branza"
 • totul se rezuma la cum "negociezi" viitorul abonament si pretul telefonului daca ai vechime in retea , cred ca mai castigati sunt cei cu portarile din alta retea
 • totusi vreau sa remarc ca Orange are un sistem de rate destul de BUN cu toate ca eu nu am avut "norocul" sa beneficiez de telefonul pe care mi-l doream in rate si am facut un compromis cu abonamentul oferit destul de bun ca oferta ...
mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Intotdeauna vor fi oferte mai bune pt clientii noi si, mai ales, pt cei portati, decat pt cei vechi. Doar sa fii in perioada de retentie, sa depasesti 24 de luni de la ultima prelungire, cand esti mai atractiv pt Orange si sunt mai darnici cu ofertele, sa ai o sansa la un pret bun pt telefonul pe care ti-l doresti. Deocamdata, avantajul tau, fata de cei noi, este ca ai puncte OTY, care in magazinul online valoreaza triplu. Mai ai un pic de rabdare, poate apare ceva bun la oferta verii.

Salut @valentin_19,
‏‏‎ ‎
Daca iți dorești un preț mai bun la telefon ai mai multe variante:

 • poți acumula mai multe puncte Thank You folosind un card Orange Money, plătind factura online sau reîncarcă cartele prepay din contul tau de abonat. Găsești mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/orange-thank-you/
 • poți aștepta viitoarele promoții, de exemplu: hot summer sau Black Friday.
 • după expirarea contractului poți iniția o cerere de portare la un alt operator si poate vei primi de la Orange o oferta mai buna pentru a nu renunța la contract.
 • ‏‏‎ ‎
  Daca te-a ajutat acest răspuns sau oricare altu oferit de colegii mei nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!