Întrebare fară răspuns

Magazinul online are 2 interfețe - cum pot dezactiva noua interfața?

Salutare,
‏‏‎ ‎
Daca accesez magazinul online Orange din Chrome îmi apare o noua interfața, iar daca il accesez de pe alt browser îmi apare vechea interfața.
In noua interfața nu e totul finalizat si apar erori, de exemplu cea din captura de ecran atașata atunci când încerc sa adaug un telefon in cos.
‏‏‎ ‎
@orange, exista un buton care comuta cele 2 interfețe sau noua interfața se activează din alți parametrii(cache, tip browser)?
Comunitate, vouă ce interfața va apare?

Răspunsuri

Am văzut și eu treaba asta și chiar nu reușesc să mi-o explic. Dar dacă intru de pe Mozzila, nu îmi mai apare sau nu-mi apare mereu. Probabil lucrează ei la ceva! E bine că ai întrebat, că poate ne lămurește cineva!

La mine este fix invers, daca intru de pe Chrome imi afiseaza vechea interfata,iar daca intru de pe Brave Browser mi-o arata pe cea noua.

@rafa.helper, colegii noștri îți mulțumesc pentru feedback.

Într-adevăr, în acest moment se lucrează la o versiune nouă a magazinului online și vor fi aduse mai multe îmbunătățiri pe parcurs. Este bine venit feedbackul tuturor referitor la această nouă versiune.

 

În ceea ce privește trecerea la versiunea veche, se poate face dacă din pagina de produs alegi tab-ul Abonament nou”. 

Un click pe “Continuă“ te va duce în versiunea veche a magazinului. Dacă alegi în acest fel versiunea veche, nu te vei mai putea întoarce la versiunea nouă decât dacă ștergi cookie-urile.

 

@rafa.helper, ne poți spune ce pași ai realizat, dacă erai logat sau nu, și ce telefon ai ales?

Noua versiune a magazinului online vine cu mai multe date tehnice la telefoane, ceea ce este un mare plus din partea mea. Țineți-o tot așa.

@Daniela, eram logat in contul meu si am ales opțiunea prelungește abonament fara rate. Pentru toate telefoanele primesc acelasi mesaj de eroare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!