anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Sărbătorim 2 ani de Comunitatea Orange

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 8.07

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform condiții validare și termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

Adelai

Sandell

Lili_6

MissDee

1 castigator nevalidat

 

Categoria 2

Jay

Miha Z

mihai_13

svetalex

Ciucuras

 

Categoria 3

delfinas

Razvan

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 75 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

 

________________________________

 

De ce iubim luna iunie? Pentru că debutează cu Ziua Copilului, pentru că începe vara și o dată cu ea vin și concediile și nu în ultimul rând, pentru că este luna aniversară a Comunității Orange și a celor ce fac parte din ea.

Pe 6 iunie Comunitatea Orange împlinește 2 ani. La mulți ani tuturor membrilor existenți și celor ce vă veți alătura Comunității Orange! Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

 

Și dacă tot e luna noastră, e și motiv de mare sărbătoare și vă invităm pe toți să sărbătorim împreună printr-un concurs care se desfășoară pe toată perioada lunii.

 

Concursul are 3 categorii, cu 3 provocări distincte și puteți participa la oricare doriți sau chiar la toate pentru mai multe șanse de câștig. 

 

1. Mai informat, mai câștigat – ca să primiți în timp util toate noutățile de la Comunitatea Orange, vă recomandăm să vă abonați la newsletterul Comunității; pentru acest lucru trebuie să bifați căsuța de acord la înregistrare în Comunitate; dacă sunteți deja membri în Comunitate, este nevoie doar să aveți bifată căsuța în pagina de profil (secțiunea “Editează profil”).

Prin tragere la sorți puteți câștiga unul dintre cele 5 premii, fiecare constând într-o boxă JBL Go 2.

 

2. Urmărești, primești, sărbătorești - dacă deblocați badge-ul “Celebration” prin obținerea a 15 autentificări în Comunitate (în zile diferite) și 10 like-uri în perioada desfășurării campaniei, puteți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 5 pachete smart home de la Xiaomi (Xiaomi priză inteligentă Mi Smart Plug Wi-Fi, Xiaomi senzor de mișcare Mi Motion Sensor, Xiaomi senzor ușă-geam Alb, Xiaomi Mi Smart Home Hub, Xiaomi Lampă Bedside 2, Xiaomi buton Mi Wireless Switch).

 

3. Ai ajutat, ai câștigat – dacă cel puțin 5 dintre răspunsurile oferite de voi sunt marcate în perioada desfășurării campaniei ca soluție la întrebările adăugate tot în perioada desfășurării campaniei, unul dintre cele 2 aspiratoare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Alb poate fi al vostru, tot prin tragere la sorți.

 

Regulamentul concursului îl găsiți aici. Campania se încheie pe 30 iunie 2021, 23:59.

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 8 iulie în această pagină.

 

Ce ziceți? Acceptați provocarea noastră? Vă așteptăm pe toți să sărbătorim împreună 2 ani de #ComunitateaOrange.

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

318 Răspunsuri 318

Vio73
#StarMember
Interesant și acest concurs! Succes tuturor participanților! La mulți ani Comunității Orange și tuturor membrilor!

Jay
Campion certificat
Ce repede trece timpul.. nici nu observi.. Nu stiu daca se intampla asta pentru ca-l tii ocupat sau pentru ca s-a schimbat frecventa pamantului.. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Si tot de 2 ani a fost nevoie pentru a implementa functia de paginare.....

TheSpecialist
Maestru
Oameni buni , La mulți ani vouă și copiilor voștri! La mulți ani Comunității Orange! Bafta multa in concurs !

teacher_
#StarMember
La multi ani comunității, și mult succes tuturor!

mihai_13
Maestru
La Multi Ani ! si la multi ani inainte 🙂

Vrajitoarea
Cunoscător
La multi ani tuturor copiilor, mai mici sau mai mari! 🙂

Flo24
Junior
La mulți ani!

Razvan
#StarMember
La mulți ani, tuturor! Succes!

Miha_Z
#StarMember
LA MULTI ANI COMUNITATE ORANGE! La multi ani dragi colegi de comunitate. Felicitari moderatorilor acestei Comunitati si tuturor celor care v-ati implicat in cresterea ei numerica si calitativa a subiectelor dezbatute.

delfinas
#StarMember
La mulți, mulți ani, Comunitate dragă, sa ne trăiești, că ne trebuiești!!! Sa fii, in continuare, un reper, un loc de sprijin pentru cei care caută un răspuns în hățișul tehnologiei!!! La mulți ani, copii de toate vârstele!!!

FLo1
#StarMember
La mulți ani copii ai Comunității!! Să fiți iubiți!!

Cathy
Explorator entuziast
La multi ani!!!!

Ciucuras
Cunoscător certificat
La mulți ani Comunitate! Succes participanților! Premiile sunt chiar atractive!