Întrebare cu răspuns(uri)

Conectare laptop la Internet fara WiFi

Vreau sa ma conectez la Internet cu laptopul, dar nu prin wi-fi - laptopul fiicei mele sa fie permanent conectat la Internet cand merge la scoala. Ce solutii tehnice exista? Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (2)

50%

2 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Bună!

Mai ai soluția unui abonament de tip smart 15, care are net nelimirat. Este cam scump, dar stai fără griji! Ceri și un modem 4g + sau îl cumperi, chiar un router 4g, și îi faci hotspot!

Poți citi detalii pe aici:

https://comunitate.orange.ro/questions/2404123-abonamentul-orange-smart-15-internet-nelimitat

Dar mai întâi vezi dacă ai semnal pe telefon prin locurile respective!
Baftă!

Eu am abonament de net 5G 15, pt care plătesc cam 60 de lei pe lună, am un modem wireless portabil, am net nelimitat și pot fi conectate pe acel dispozitiv până la 10 dispozitive.

La un laptop existent, o conexiune MOBILA permanentă poate fi dată cel mai ușor (și ieftin) printr-un hotspot de pe telefonul mobil. Nu are nevoie de trafic extraordinar, deci viteza asigurată va fi acoperitoare.
Routerul 4G (dacă nu e alimentat la baterii) nu va asigura conexiune continuă decât dacă va fi în priză. Similar, un modem stick 4G e alimentat doar la conectarea la laptop.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!