Întrebare fară răspuns

Ce gadgeturi v-ați (mai) cumpărat?

Recent mi-am achiziționat o pereche de căști fara fir Soundcore Life P2, și un smartwatch Huawei watch GT2e. Voi ce dispozitive și obiecte conectate v-ați cumpărat în ultima vreme? Sunteți mulțumiți de ele? Ați dori să apară ceva preferențial și in magazinul Orange?

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am cumpărat de curând două telefoane Samsung pentru membrii familiei mele. Un A02 și un A 32. Vedem ce va fi de ele! Aș dori să apară mai multe rutere 5g în magazinul online Orange și poate o gamă mai diversificată de tv-uri!

Eu mi-am cumpărat înainte de Paște Aspirator robot ROWENTA X-Plorer Animal Serie 80 RR7755WH, pe care l-am returnat a doua zi :(... După ce a făcut o scanare a casei, a ajuns în mijlocul sufrageriei și acolo a „murit”. Nu i se mai aprindea niciun buton. Nici măcar nu pot spune că l-am testat :(
Mă gândesc să îmi iau altul, dar sunt destul de indecisă. Acum mă uit la Robot de aspirare Xiaomi Viomi V2 PRO

  • 1 x Xiaomi Mi Box S pentru ca Orange TV Box Go nu poate fi numit TV Box;
  • 2 x Huawei Band ambele sub 100 lei, le-am prins la Altex intr-o campanie de Black Friday de primavara;
  • 1 x Incacator universal Promate care poate incarca simultan 4 gadget-uri;

Ma cam manaca sa-mi cumpar o trotineta electrica.

Cat priveste magazinul online al retelei #1.... cel mai onest lucru ar fi inchiderea acestuia sau axarea lui strict pe partea de abonamente si produse vandute sub brand propriu din motive cat se poate de corecte si de evidente.

@Rafa, nu știam ce e un Nest mini 2 până nu ai scris tu de el și am căutat pe google :)

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Cred ca i-ai facut si pe alții curioși acum :D
L-am luat chiar de la Orange ❤️, a fost la un pret foarte bun inainte de Pasti.

Salut :)
Eu am cumpărat recent un purificator și umidificator de la Philips. De mult timp mă gândeam să cumpăr un umidificator pentru că umiditatea este mică în casă (undeva în jur de 30) și mereu aveam disconfort cu respirația. Când am văzut acest produs 2 în 1, care era și la reducere, mi s-a părut o alegere foarte bună.
Îl am de aproape 2 luni și este foarte ok, ține umiditatea aproape de 50 și își face foarte bine treaba și pe purificarea aerului. Are și mod silențios pentru noapte și chiar nu îl aud deloc. Sunt foarte mulțumită și în sfârșit respir bine și nu mă trezesc cu nasul înfundat sau cu gâtul uscat.

La voi este nevoie de umidificator? La noi e invers, o sa ne cumpărăm un dezumidificator, e cam mare umezeala toamna mai ales. Foarte bine că faceți investiții, mai ales daca sunt spre folosul vostru.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!