anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Date mobile consumate noaptea

Adrian2021
Junior
Buna Seara.
Am o nelamurire pe zona de date mobile la ore diverse de noapte am consum si nu inteleg de ce??
Exemplu este ca pe 9Mai la ora 2 noaptea si 22 minute este de 6KB. Tot pe 9 Mai ora 3 dimineata este de 77KB. Dupa am pe 12,14,15,16 si in mai multe zile. Ma poate ajuta cineva cu informatii, rog frumos.
21 Răspunsuri 21

Vio73
#StarMember
Bună seara! Ai verificat dacă nu cumva ai ceva aplicații care îți consumă internet? De exemplu, Tik Tok sau altele. S-a mai discutat în Comunitate și cu alte ocazii. Detalii ai pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2282606-consuma-exagerat-netul Oricum, nu e cine știe ce consum, deci e vreo aplicație care consumă destul de puțin sau pur și simplu se consumă date mobile din faptul că le ai pornite. Eventual, le poți opri noaptea !

Jay
Campion certificat
Salut! Eu nu mi-am verificat niciodata consumul, neavand niciodata cost suplimentar, dar, am vazut alte topicuri in comunitate, ca sunt aplicatii care consuma net, fara ca tu sa intri pe net.. sunt aplicatii carora le-ai dat permisiuni.. Ai unul dintre topicuri in link.. https://comunitate.orange.ro/questions/2005404-epuizare-trafic-internet Mai gasesti informatii, pentru cazul in care vei intalni vreo situatie asemanatoare, sa vezi ca se mai intampla consum fara sa il faci tu, in link-ul asta https://comunitate.orange.ro/questions/2175426-aplicatia-tik-tok-consumat-noaptea-100-gb-340-euro-cost-folosita

delfinas
#StarMember
Buna, Adrian si bun venit in Comunitate! Nu inchizi datele noaptea? Cativa kb reprezinta un consum infim. Unele aplicații terte, acum ar fi aplicațiile de banking online, pot continua sa consume date mobile pe fundal. Problema apare la toate telefoanele cu Android și nu se poate rezolva prin modificarea setărilor de pe telefon. In general, aceste aplicatii nu consuma o cantitate mare de date. Cumva ai gasit dimineata mesaje de la aplicatia de banking?

teacher_
#StarMember
Salut! Cu siguranță este vorba despre aplicații care își dau upgrade in background singure, sau care îți consuma in background. Poți să verifici care din aplicații ti-a consumat cel mai mult net într-o perioadă de timp, din setările telefonului tau, sau sa intri in magazinul play sa verifici ce update-uri s-au făcut recent

Miha_Z
#StarMember
Desi am internet nelimitat, eu noaptea inchid datele mobile, fiindca nu vreau sa fiu deranjata de zgomotul notificarilor. In Comunitate s-a mai discutat despre faptul ca desi datele mobile erau inchise, tot se facea consum destul de mare din cauza aplicatiei Tik Tok. Poti citi si despre ce aplicatii ar fi bine sa le evitam in link-ul urmator: https://comunitate.orange.ro/questions/2009924-aplicatii-periculoase-telefon-cunoasteti

FLo1
#StarMember
Tuturor: Consum de mai putin de câțiva kB nu reprezintă nici updateuri și nici un trafic din categoria ”cineva a intrat pe net”. Cu date mobile active, telefonul face PERMANENT verificări periodice în funcție de aplicațiile instalate: de actualizare email-uri primite, mesaje aka whatsapp sau alte similare, mesaje de pe rețele de socializare, eventuale ”disponibilități” de update-uri și multe altele. Dar la 6- 77kB nu sunt nici video-uri, nici aplicații descărcate sau alte ”joace”. Toate acestea sunt de ordinul MB, nu kB. Și cu jena de a mă repeta, consumul de date mobile se oprește prin dezactivarea ”datelor mobile”. Simplu si clar. @Adrian2021: Dacă nu știi cum să dezactivezi ”datele mobile” revino pe topic pentru explicații și detalii.

Miha_Z
#StarMember
Buna @Adrian2021. Ai mai deschis un topic in care spuneai ca este abonamentul tau, dar nu il folosesti tu. Daca tu esti titularul contului poti solicita informatii suplimentare despre acel consum la relatii cu clientii.

Jay
Campion certificat
@Adrian, inteleg ca nu folosești tu telefonul.. am crezut ca e vorba de un consum pe care nu-l recunoști.. Consum atat de mic, eu cred ca pot face mesajele scurte scrise pe vreo aplicație, gen whatsapp, telegram sau ce altceva folosește persoana..

delfinas
#StarMember
@Adrian, tu esti doar curios ce se poate transmite intr-un kb sau vrei sa controlezi persoana care foloseste acel numar? 🙂

Adrian2021
Junior
Persoana respectiva e sotia mea si avem 2 copii de 10 si 7 ani .Cu o saptamina in urma am fost sunat de o Doamna cu voce tinara ca sotia umbla cu sotul ei. Am depistat aceste mesaje in abonament. Acum vreau sa merg impreuna la un centru ca sa cer un desfasurator detaliat. Se poate avea asa ceva si cu convorbirile. Rog ajutor si sfaturi.

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău pentru situația ta. Sigur că da, poți vedea un desfășurător în My Orange, iar detaliile le găsești pe aici: https://www.orange.ro/help/cum-verific-detaliile-de-convorbiri-4 Succes!

Miha_Z
#StarMember
@Adrian2021 imi pare rau pentru situatia prin care treci. Sper sa fie doar o farsa. In cazul in care descoperi ca e adevarata informatia primita, fii tare si discuta cu sotia ta sa vedeti de ce ati ajuns in aceasta situatie. Din pacate distanta, lipsa atentiei si a comunicarii intr-o casnicie duc si la astfel de lucruri. Sper sa va rezolvati problemele, daca e adevarat ce ti s-a comunicat, ca la mijloc sunt si copiii vostri care vor avea cel mai mult de suferit. Desfasuratorul contine lista detaliata cu mesaje si apeluri facute si-ti arata si catre ce numar si ai acces imediat din My Orange, sau o poti solicita intr-un Orange Shop sau la relatii cu clientii si ti-o primit prin posta. Succes si capul sus si pana la proba contrarie fii optimist.

Adrian2021
Junior
Am intrat in desfasurator si nu se poate intelege pentru ca sunt multe telefonate.Acum am tras concluzia de cind ne ciondanim apare foarte des numarul de mesageria ca a fost chemat la diverse ore.Oare se poate cere desfasuratoru de telefonate detaliat??

Jay
Campion certificat
@Adrian, pentru traficul de date nu poti vedea desfasurator.. poti vedea doar numerele care au fost apelate si pe care s-au trimis sms-uri.. Aplicatiile care folosesc net nu ofera date despre ce si cui i-ai scris.. Ar insemna sa stie cineva cand, ce si cu cine vorbesti prin mesajele in aplicatii si acest lucru nu se face, pentru ca este vorba de protectia datelor.. poate, in cazuri speciale, cu o hotarare judecatoreasca, sa fie monitorizat telefonul, nu in cazuri de acest gen..