Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Testează și tu produsele Xiaomi pentru o casă inteligentă

Testează și tu produsele Xiaomi pentru o casă inteligentă

Poți testa cele mai cool gadgeturi Xiaomi pentru o casă smart. Nu mai aştepta, înscrie-te până pe 4 iunie 2021 aici: https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/26/edit

Sunt puse în joc 3 x Xiaomi Smart Home fiecare premiu fiind compus din:

  • Xiaomi priza inteligenta Mi Smart Plug Wi-Fi;
  • Xiaomi senzor de miscare Mi Motion Sensor;
  • Xiaomi senzor usa-geam Alb;
  • Xiaomi Mi Smart Home Hub;
  • Xiaomi Lampa Bedside 2;
  • Xiaomi buton Mi Wireless Switch;

Vă puteți înscrie aici https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/26/edit

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Cei de la Xiaomi au avut în ultimul timp mai multe campanii de testare a produselor. Vin tare pe piață.
Din cele de mai sus, locuind la apartament, doar Xiaomi priza inteligenta Mi Smart Plug Wi-Fi aș vedea-o utilă. Xiaomi Mi Smart Home Hub nu știu ce este :).
Dar mă voi înscrie în campanie, iar dacă voi avea ocazia să testez toate aceste device-uri, poate îmi voi schimba părerea

Xiaomi Mi Smart Home Hub este unitatea centrală care gestionează toți senzorii și accesoriile Xiaomi disponibile în configurația Xiaomi Smart Home.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Si pe mine m-ar interesa camera de supraveghere, senzorul pt usa si priza inteligenta, mi se par cele mai utile, Si fireste, e nevoie si de Hub, fara el nu poate functiona sistemul. Acum, depinde si de cat de mult ne spioneaza si pe noi, sa nu bagam calul troian in casa! ;)

@alterego mulțumesc :). Acum m-am înscris și eu în concurs.
Am mai testat la Orange la momentul lansării (undeva prin 2014-2015) Orange Smart Home, dar recunosc că nu m-a impresionat prea tare. Poate că nu sunt suficient de informată în ceea ce privește aceste device-uri, dar într-un apartament, mi se par utile prizele/becurile inteligente, robineții cu senzori și senzorii de apă/fum.
Și mi-ar mai plăcea să existe un sistem de încuiere/descuiere a ușii de la intrare pe bază de amprentă, pentru că personal, de multe ori am dificultăți în a-mi găsi cheile în geantă:)

Testăm la nevoie ce ni se oferă și ce ne este necesar! M-ar interesa pentru viitor să achiziționez un senzor pentru ușă-geam, pentru că au produse în regulă. Mulțumim!

Din păcate nu prea ma atrag astfel de campanii, deoarece consider că sunt unele lucruri pe care trebuie sa le faci tu, nu tot felul de aparate. Probabil oamenii vor ajunge decoruri.

Da, Svetlana, sistemul asta e cam pe acelasi model cu ce am testat noi acum cativa ani.
In serialele sud-coreene am vazut ca ei au la usa un sistem de acces in casa ca un interfon video si cu cod PIN, Ar fi interesant, dar la noi va disparea interfonul cu totul inainte de a-l folosi. :))))
Eu am aflat de alte metode antiefractie, niste electromagneti care se pot pune la usa si geamuri si rezista la niste forte mari. Daca ai pierdut telecomanda, risti sa stai langa usa cateva zile, pana se descarca bateria... :)))

@MihaelaC, link-ul de mai sus nu are o campanie activa pentru înscrieri. Ne poți ajuta cu unul corect?
Nici in pagina smart tester nu exista aceasta campanie: https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii

Cu toate ca ma atrag concursurile si testarea de produse, cand vine vorba despre gadgeturi pentru o casa smart nu-mi prezinta interes. Poate si din cauza faptului ca stau la bloc si nu prea le vad utilitatea.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!