Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Câștigă premii pentru toate vârstele cu Orange TV Go și Disney Channel

Câștigă premii pentru toate vârstele cu Orange TV Go și Disney Channel

Aventurile se țin lanț atunci când ești alături de cei dragi. Iar cu Disney Channel, poți să redescoperi copilul din tine în fiecare zi alături de cei mai mici membri ai familiei.

Între 10 mai și 4 iunie, urmărește, de luni până vineri de la ora 19:00, noul serial “Cavaler accidental” de pe Disney Channel prin Orange TV Go, împreună cu familia, și poti câștiga prin tragere la sorți una din cele cinci perechi de căști audio.
Detalii aici:
https://tvgo.orange.ro/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-disn...

Baftă!

Răspunsuri

Nu am auzit inca de serialul asta, dar, Disney Channel este unul dintre posturile pe care le mai urmaresc.. desi, nu sunt chiar copil, dar, sunt copilul mamei :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Eu nu urmaresc Disney Channel fiindca nu am cu cine. Daca vrei @Jay putem viziona impreuna si stabilim o ora si un serial de urmarit? ;)

Foarte drăguț concursul, desi cred că unii se vor uita puțin obligat forțat la Disney. Oricum, merita promovate și astfel de posturi pentru copii "uitate".

Pont: e suficient să vă uitați măcar 5 minute la acest canal via aplicația Orange TV Go și vă calificați automat în tragerea la sorți.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Personal nu mi se pare ok încurajarea copiilor să petreacă timp suplimentar în fața televizoarelor :(
Sunt conștientă de faptul că Orange trebuie să vândă, dar ultimul an nu a fost unul benefic pentru copii, în sensul că au petrecut mult timp în casă, departe de școală și prieteni.
Mi-ar plăcea să văd campanii care încurajează tinerii să se aplece mai mult studiului, lecturii, cursurilor, decât să își petreacă timpul la seriale, sau jucându-se pe telefoane/console :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!