Întrebare fară răspuns

[Încheiat] "Distractia e mereu castigatoare" - concurs pentru posesorii de cartele prepay

Un nou concurs pentru cei care au cartele prepay.


Mecanism inscriere: activează sau reîncarcă cu o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB bonus. În plus, poți câștiga prin tragere la sorți super premii.

În My Orange primeşti 100 GB bonus iar numărul tău va fi înscris de 2 ori în tragerea la sorți.
Înscrie-te gratuit în tombolă la *100#, ramura „Tombola PrePay” (detalii in pozele atasate).

Mult succes tuturor! Tu te-ai inscris?:)

Mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/prepay/castiga

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@Tatidane ai menționat anterior că ai fost apelat pe 6 iunie, dar cred că voiai să spui 6 iulie, corect? Campania s-a desfășurat până pe 30 iunie. Conform regulament este vorba despre 30 de zile lucrătoare în care poți ridica premiul, de la confirmarea telefonică. Deci este în regulă, acestea nu au expirat.
Colegii mi-au comunicat și faptul că premiile vor fi trimise în magazinele alese de fiecare câștigător în următoarea săptămână. Însă este foarte important să aștepți informarea de la magazin pentru a ridica premiul.

Și eu în data de 8 iulie am fost sunat ca sunt câștigătorul unui telefon Oppo reno 5 lite, dar încă nu am fost anunțat să-l ridic din shop. Am fost in shop si au zis ca nu le-au ajuns.

@Stefan0916, dacă ai fost validat drept câștigător și ai oferit toate detaliile colegilor care te-au sunat, vei fi contactat din Orange Shop în momentul în care telefonul va ajunge acolo.
Cum spunea mai sus MihaelaC, este foarte important să aștepți informarea de la magazin pentru a ridica premiul.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!