Întrebare fară răspuns

[Încheiat] "Distractia e mereu castigatoare" - concurs pentru posesorii de cartele prepay

Un nou concurs pentru cei care au cartele prepay.


Mecanism inscriere: activează sau reîncarcă cu o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB bonus. În plus, poți câștiga prin tragere la sorți super premii.

În My Orange primeşti 100 GB bonus iar numărul tău va fi înscris de 2 ori în tragerea la sorți.
Înscrie-te gratuit în tombolă la *100#, ramura „Tombola PrePay” (detalii in pozele atasate).

Mult succes tuturor! Tu te-ai inscris?:)

Mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/prepay/castiga

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Tocmai am activat o cartela castigata la bulgareala din iarna.. daca n-ar fi atat de multi clienti la prepay, poate as incerca.. asa, numai daca am nevoie as incarca, eu nefiind un utilizator obisnuit al prepay-ului.. dar, poate gasesc printre prieteni, doritori.. :)

Iar sunt avantajați cartelarii, dar asta este! Mulțumim pentru detalii și informare! Oricum am mai discutat și mai devreme despre această promoție. Succes participanților!

Pentru cei cu prepay e o oferta interesanta, cat despre tombola, vorba lui Jay, sansele de castig sunt cam mici, dar nu se stie niciodata de unde sare iepurele, plus ca oricum utilizatorii de cartela isi incarca creditul, cu sau fara concurs.
Eu sunt pe abonament, poate tata va putea intra in tombola, pt ca foloseste cartela mea veche, pe care scrie Alo. ;)

Știam de promoție dar am uitat sa ma înscriu. Am reîncărcat contul din My Orange. Sa înțeleg ca *100# merge pe cartela? De pe abonament nu pot sa accesez.

@Tina, te referi ca nu poți accesa concursul de la *100#, nu? Ca de apelat se poate apela și după abonament, dar, are alt format.. adica are alte rubrici fata de prepay si, intr-adevar, lipsește opțiunea de concurs..

@Tina: da, este un concurs destinat doar utilizatorilor prepay. In meniul self-care *100# se pot inscrie doar utilizatorii pre pay:) am pus cateva poze pt a te ajuta. Succes!

În data de 6 iunie am fost sunat, câștigător confirmat al unui oppo reno5 lite la concursul Orange România Distracția mereu câștigătoare. Ei, de atunci ma chinui, cu mesaje, telefoane, ba la Orange ba la magazinul de unde trebuie sa ridic telefonul
Nu are nimeni un proces verbal de predare a premiului meu. Sunt pasat de la unul la altul. Ce e de făcut, în afara de sesizări?...

Ei, cum să nu. Am fost direcționat sa ridic premiul de la Orange Shop din Cora Bacău. Sun acolo, Nic. Sun apoi la Orange România. Sunt sunat și trimis sa ridic premiul. A doua zi, 200km dus întors de la Orange Shop, degeaba. Ei nu știau nimic. Nu au nici un act în vaza căruia sa-mi predea premiul. Nu știu cui sa ma mai adresez.

@Tatidane îmi pare rău pentru această situație. Am trimis colegilor mei și voi reveni cu un răspuns pe acest topic sau în mesaj privat.
Am văzut că ai deschis și un topic separat, dar pentru a nu duplica, te rog să continuăm aici discuția.

O situație total opusă relatiei6melw cu Orange România. Sunt clientul lor fidel cu abonamente și cartele pre pay, de pe vremea Dialog. SA. știu, speranța moare ultima dar după cele 30 de zile de la confirmarea premiului telefonic și direcționarea către magazin să-l ridic, se anulează premiul conform regulamentului. Moment când și speranța din propoziția anterioară moare la fel și bucuria câștigătorului necâștigat! Haz de necaz, ce sa fac?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!