Întrebare fară răspuns

"Distractia e mereu castigatoare" - concurs pentru posesorii de cartele prepay

Un nou concurs pentru cei care au cartele prepay.


Mecanism inscriere: activează sau reîncarcă cu o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB bonus. În plus, poți câștiga prin tragere la sorți super premii.

În My Orange primeşti 100 GB bonus iar numărul tău va fi înscris de 2 ori în tragerea la sorți.
Înscrie-te gratuit în tombolă la *100#, ramura „Tombola PrePay” (detalii in pozele atasate).

Mult succes tuturor! Tu te-ai inscris?:)

Mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/prepay/castiga

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Tocmai am activat o cartela castigata la bulgareala din iarna.. daca n-ar fi atat de multi clienti la prepay, poate as incerca.. asa, numai daca am nevoie as incarca, eu nefiind un utilizator obisnuit al prepay-ului.. dar, poate gasesc printre prieteni, doritori.. :)

Iar sunt avantajați cartelarii, dar asta este! Mulțumim pentru detalii și informare! Oricum am mai discutat și mai devreme despre această promoție. Succes participanților!

Pentru cei cu prepay e o oferta interesanta, cat despre tombola, vorba lui Jay, sansele de castig sunt cam mici, dar nu se stie niciodata de unde sare iepurele, plus ca oricum utilizatorii de cartela isi incarca creditul, cu sau fara concurs.
Eu sunt pe abonament, poate tata va putea intra in tombola, pt ca foloseste cartela mea veche, pe care scrie Alo. ;)

Știam de promoție dar am uitat sa ma înscriu. Am reîncărcat contul din My Orange. Sa înțeleg ca *100# merge pe cartela? De pe abonament nu pot sa accesez.

@Tina, te referi ca nu poți accesa concursul de la *100#, nu? Ca de apelat se poate apela și după abonament, dar, are alt format.. adica are alte rubrici fata de prepay si, intr-adevar, lipsește opțiunea de concurs..

@Tina: da, este un concurs destinat doar utilizatorilor prepay. In meniul self-care *100# se pot inscrie doar utilizatorii pre pay:) am pus cateva poze pt a te ajuta. Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!