anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oare se vor introduce abonamente Home net 5g și pentru persoane fizice?

Vio73
#StarMember
După cum se știe, anul acesta, au fost lansate abonamente 5g cu ruter 5g pentru companii. Pe mine m-ar interesa să știu dacă vor exista în curând abonamente similare, la prețuri competitive și pentru clienții persoane fizice sau măcar să avem posibilitatea de a lua la prelungire de abonamente Home net 4g ruterul acela 5g. Știu că nu există încă o acoperire 5g destul de mare la nivel național, dar acest lucru este valabil și la telefoane, pentru că mulți avem telefoane cu 5g și nu avem restul. Pe mine mă interesează mai ales ruterul acesta:
https://www.orange.ro/magazin-online/Huawei-modem-5G-White-pd-51728?achizitie=standard&rate=fara-rate
Voi ce părere aveți?
Mulțumesc!
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Tehnologia avansează foarte repede și mereu apar lucruri noi.. Asa cum au apărut abonamentele 5G pentru telefoane, probabil și celelalte tipuri de abonamente se vor adapta..

TheSpecialist
Maestru
Cu siguranță ar putea apărea și pt clienții casnici . Nevoia de trafic a crescut foarte mult , ar fi păcat sa nu exploateze Orange acest lucru. Pe de alta parte, 5G ul doar pt companii ar asigura un "flow" mai bun în domeniul afacerilor . E ca și cum bussinessul ar avea propria autostrada , fără sa se mai îngrămădeasca cu restul utilizatorilor.

teacher_
#StarMember
Stai liniștit, Vio, cu trecerea timpului vor scădea costurile și se vor orienta și către publicul larg. Îmi aduc aminte cand a apărut 4G, era aproximativ la fel, nu era destinat pentru toată lumea.

Anca07
#StarMember
Acest tip de abonament tocmai ce a fost testat de cei de la PRO TV: https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/inovatii-1/prima-transmisiune-live-prin-5g-realizata-de-pro-tv-prin-parteneriatul-cu-orange-business-services-1220 Din punctul meu de vedere clientii persoane fizice nu isi pot permite abonamente de 30€/lunar, si plus de asta routerul vine la pachet doar pentru un contract de minin 2 ani, probabil pretul fiind si motivul pentru care este adresat momentan persoanelor juridice. Eu momentan folosesc un router ce permite conexiune wi-fi 6, asemanator celui oferit de Orange, si sunt foarte multumita. Nu as trece vreodata, pt un pret de 30€/lunar, la un abonament 5G. @Vio73: Avand in vedere ca ai spus ca te-ar interesa acel tip de router, daca maine ar aparea oferta si pentru persoane fizice, ai merge sa faci contract pe 2 ani, 30€/luna pentru a beneficia de acel router?

Vio73
#StarMember
Nu, evident, dar actualele abonamente Home net 4g pot fi transformate în Home net 5g și să primești gratuit sau mai ieftin acel ruter. Sau pur și simplu să-l primești la prelungirea actualelor abonamente, așa cum am spus!

Miha_Z
#StarMember
Avand in vedere ca avem o acoperire redusa a retelei 5G, nu vad justificate nici abonamentele si mobilele 5G atat timp cat nu pot fi folosite in parametri optimi. Poate cu trecerea timpului vor face si abonamente Home Net 5G la preturi accesibile si pentru persoane fizice.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Vio73, ‏‏‎ ‎ Orange a lansat Net5G 15( in valoare de 15 euro/luna) pentru tablete si echipamente 5G cu trafic nelimitat: https://www.orange.ro/abonamente/net/ ‏‏‎ ‎ Ai până la 5 € reducere lunară la prețul abonamentului, daca este activat la cumpărarea unei tablete sau a unui laptop. 1 € reducere la abonamentul Net și mai mult internet pentru smartphone când adaugi un abonament Net la un abonament de voce, prin ofertele Family și Orange Share ‏‏‎ ‎ Poți verifica daca se poate lua împreuna cu acel router 5G de la Huawei si sa beneficiezi de reducerea de 5 euro. Având in vedere ca acest abonament include trafic nelimitat, cred ca abonamentele Home Net vor dispărea pe viitor.