Întrebare fară răspuns

Despre emoticoane

Ce emoticon ati vrut sa folositi intr-o conversatie si nu l-ati gasit?
Eu am cautat un omulet tatuat si nu este.
Voi ce idei aveti?

Cathy
Cathy

Cathy

User level
Nivel
2
1449 / 2000
puncte
Custom field 2
Cathy
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ma refer la emoticoame in general nu neaparat in Comunitate. In principiu sunt cam aceleasi in toate aplicatiile.

Cathy
Cathy

Cathy

User level
Nivel
2
1449 / 2000
puncte
Custom field 2
Cathy

Mi-ar placea unul pt "rusinica", adica o fetisoara catre care e indreptat degetul aratator, sa-l folosesti cand ii bati cuiva obrazul. :)

Mi s-a întâmplat de cateva ori sa vreau un emoticon care-și ronțăie unghiile, sau, unul care te privește sfios cu coada ochiului si se înroșește treptat.. sau, unul care clipește des sau flutura din gene, cum vreți sa-i spuneți..
Încă unul care mi-ar fi plăcut este un emoticon mai expresiv, care sa spună, din priviri și mimica, ceva gen "ti-am spus doar" sau "ce nu pricepi?".. ☺

Aș vrea să folosesc un om.care se dă peste cap când îi reușește ceva și nu am găsit. Am văzut și persoane care fac asta când le iese ce își doreau și mi se pare interesant, dar nu am găsit așa ceva. Mulțumesc pentru topic!

Mie mi-ar place un emoticon pare-si pune mainile in cap, ca si cum ar dezaproba ceva sau e satul de ceva. Mi-ar mai place unul care-l doare maseaua si tine mana la falca...
Interesanta ideea cu emoticonul tatuat. Vroiai sa dai cuiva ideea de a se tatua?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!