Întrebare fară răspuns

Fast and Fun Box HD si Filmbox Stars in grila Telekom

Telekom Romania a introdus in grila sa de programe 2 noi canale tv din cadrul grupului SPI International si anume Fast and Fun Box HD si Filmbox Stars. Ambele canale sunt disponibile atat in grila CATV Digital cat si in platforma IPTV.

 

Canalul Filmbox Stars poate fi localizat pe pozitia 232, in timp ce canalul Fast and Fun Box HD se afla localizat pe pozitia 318. Cum am amentionat deja atat Filmbox Stars cat si Fast and Fun Box sunt dispozibile doar in grila CATV Digital si IPTV, momentan NEFIIND DISPOBILIE IN GRILA DTH.

 

La momentul actual, in Romania, canalul Filmbox Stars este disponibil doar la Vodafone si Focus Sat. Telekom este primul operator - hai sa-i spunem "cu greutate" si o cota de piata pe partea de televiziune - care introduce in grila canalul Fast and Fun Box.

 

Pentru cine nu este foarte in tema: Filmbox Stars este fostul Filmbox Plus - canal premium - rebrand-uit anul trecut, undeva in luna septembrie de catre SPI International si care difuzeaza filme de calitate, altele decat cele din zona comercialului.

Fast & Fun Box HD este axat in principal pe competitii sportive individuale si de echipa, pentru toate gusturile, acoperind o arie extrem de diversificata de la curse de masini si motocross, snowboarding, skateboarding, competitii nautice, BMX, FMX, skydiving, tir sportiv, etc.

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Înseamnă că este posibil să intre și în grila Orange via Telekom, lucru foarte bun! Așteptăm cu interes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

M-am uitat câteva zile la Filmbox, nu am o părere prea bună, filmele se repeta cu o frecvență destul de mare, iar competițiile sportive de care amintești sunt doar pentru fanii genului (destul de putini). Nici la fotbal nu se uita lumea cum se uita... Recent, meciul echipei naționale a României a fost mutat de Pro tv pe postul secundar Pro X, deoarece meciul a fost transmis la ora 19.00, ora la care începe jurnalul de seară, care este cea mai urmărită emisiune din Romania, (ca rating). Același meci a fost depășit chiar și de emisiunea Chefi la cuțite (!) Așa că, in general, competițiile sportive menționate nu prezinta interes, decât pentru pasionații genului. Sincer, nu știu dacă m-aș uita sporturile menționate de tine mai sus. Asta e doar părerea mea.

@teacher_ Spune-mi si mie un canal tv care nu repeta filmele in draci !!!

>>>EXEMPLUL 1 Comedy Central difuzeaza asa:

 • de 3 x pe zi Doi bărbați și jumătate
 • de 3 x pe zi Iubirea bat-o vina
 • de 3 x pe zi Teoria Big Bang
 • de 3 x pe zi Prințul din Bel Air
 • Pentru cine nu stie, Comedy Central este un canal premium. Adica cativa eurcenti din pretul fiecarui abonament platit de fiecare abonat se duc catre ei, astfel incat acesti sa poate difuza, pe repeat, serialele mai sus mentionate.

  >>>EXEMPLUL 2 Pro Cinema difuzeaza, de ani de zile, in bucla La Bloc cate juma'de zi.
  >>>EXEMPLUL 3 AXN-urile difuzeaza aceleasi filme si seriale. Pe langa asta, au aceeasi emisiune difuzata de sub 2 denumiri "Ce este nou in eSpotrs" si "Brigada de eSprorts".
  >>> EXEMPLUL 4 Diva Romania difuzeaza obsesiv filme de categoria B, cu actori de categoria B si la o rezolutie care iti permite lejer sa numeri pixelii pe ecran, daca ai un TV 4K cu diagonala generoasa.

  Pentru ca publicul roman este format, in mare parte, din primate care inghit tot ceea ce arunca stapanul si nu este capabil sa-si selecteze singur meniul.

Diva Romania a dat filme de Crăciun și în ziua de Paști, daca e sa o luam așa. :) In general, ai dreptate, cam toate filmele se repeta. Acum mă uit la Hercule, pe TNT, un serial care e repetarea repetarii.

Din păcate, da, toate canalele dedicate repetă filmele până la exasperare. De multe ori, mă uit un pic și-mi dau seama că l-am mai văzut, iar apoi schimb canalul. Cam așa se întâmplă și pe canalele documentare!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Pe princiul OTV: In direct, Inregistrat si In Reluare. Dupa ce s-au epuizat incepi cu: Reluarea Inregistratii si Inregistrarea Reluarii.

Acu'.... ca se repeta unele filme, nu este un capat de tara. Sunt unele filme care au trecut testul timpului si pe care le revad cu placere: Nasul, Inapoi in Viitor, Mad Max, Rambo, Rocky, Poveste din Bronx, Baieti Buni, Casablanca, etc.

Problema este ca se repeta filmele de duzina, cu actori de duzina, scenarii slabe si extrem de previzibile.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!